Csodálatos Század Viki&Henni forditásai Szulejmános oldal párbeszédei a magyar részekből

A blogban található összes fordítást szerzői jogvédelem illeti. Annak bármilyen formájú felhasználásához a tulajdonos írásbeli engedélye szükséges!Csodálatos Század Viki&Henni forditásai a török részekből Szulejmános oldal párbeszédei a magyar részekből

2013. június 22., szombat

36.rész Leirása

36. rész

Ibrahim megpróbálja megakadályozni, hogy a Hercegnő megszökjön. Megtudja, hogy ezt az egészet Hürrem intézte. Azt kérdezi a hercegnőtől, hogy akar-e a Szultán kedvence lenni? Hürrem boldog, mert Gül azt mondja neki, hogy a saját szemével látta a Hercegnőt távozni. Hürrem arannyal jutalmazza, és estére táncos mulatságot szervez a Hárembe. A Szultán a házban keresi a Hercegnőt, majd megtudja, hogy Hürrem távolíttatta el.
Mindenki meg van lepődve, hogy Ibrahim utasítására Nigar visszatért a palotába. Mahidevran Leo naplójáról kérdezi, utalva arra, hogy magához vette. De Nigar visszautasítja.
Hürrem Ibrahimmal találkozik. Mosolyogva kérdi, hogy van a Hercegnő. Mire Ibrahim azt feleli, hogy nagyon is jól. Belépve Süleyman irodájába azt mondja, hogy Ibrahim mondott neki valamit Isabelláról, de Süleyman azt mondja, nem akar a Hercegnőről beszélni. Rámosolyog kedvesére, amivel elégedettséget vált ki, hiszen nem tudja, mi is történt valójában.
Bali Bey azt álmodja, hogy összeházasodtak Arminnal, és gyerekeik születtek. Következő nap összeházasodnak, azonban rögtön utána a lány meghal. Ibrahima dühös Gül Agára, mert segített Hürremnek. Süleyman meglátogatja Isabellát, kérdi, olyan rossz-e ott? A Hercegnő azt feleli, hogy igen, mire a Szultán, hogy hamarosan szabadon engedi. Isabella dühös lett, de végül a Szultán bocsánatáért könyörög. Amikor a lány magára marad, sírni kezd, mert a Szultán nem kívánja őt.
Nigar megtudja, hogy Ibrahim a régi palotába akarja küldeni. Könyörög neki, hogy ne tegye. Nem győzi meg Ibrahimot, de Hürremnek sikerül megakadályoznia. Ugyanis viszonzást vár Nigartól.
Hatice azt kéri Validétől, menjenek vissza, mert hiányzik neki Ibrahim. Ahogy visszaérnek, Valide azonnal betiltja az esti szórakozást. Hatice hazatér. Boldog Ibrahimmal, főleg az tetszik neki, hogy férje kidobta Nigart. Nem lepődik meg, mikor megtalálja a hálószobában Nigar kendőjét. Egyszerűen visszaadja neki, utalva arra, tudja mi történt. Hatice képtelen túltenni magát a tragédián. Felgyújtja a bölcsőt, hogy ezzel lezárja a múltat, majd megpróbálja élni életét azzal, hogy vacsorát ad.
Hürrem panaszkodik Süleymannál, hogy Valide még mindig nem szereti őt, és a mulatságot is betiltotta, amit ő szervezett. Süleyman szerint, ez mind nem fontos, amíg Ő SZERETI! Amikor részt vesznek Hatice vacsoráján, Hürrem teljesen ledöbben, mikor szembe találja magát a Hercegnővel, hiszen úgy tudta, sikerült megszabadulnia tőle!!! Második meglepetés is éri, mikor Süleyman visszaadja neki a nyakláncot, miközben azt mondja, hogy ez az ékszer őt illeti!!! Isabella elégedett a hallottakkal, és közli, hogy mostantól büszkén fogja viselni. Majd Hürrem és Isabella elkezdenek civakodni. Isabella kijelenti, hogy ő hercegnőként látta meg a napvilágot, míg Hürrem … csak egy szolga a Háremből. Hürrem azt állítja, a Szultán szándékosan hagyta őt magára, mivel ő (Hürrem) szerelmes Süleymanba. Ekkor Isabellából is kitört, hogy ő is szerelmes a Szultánba! Süleyman, ahogy elhalad a szoba előtt, meghallja ezt a párbeszédet. Úgy dönt, ideje Isabellát a Hárembe áthelyezni. Isabella nem titkolja örömét a hír hallatán, míg Hürrem a mosolygó Mahidevrantól hallja a hírt. A saját szemével kell végignéznie, amint Valide üdvözli a Hercegnőt, és azt kívánja, minél több herceget adjon a fiának!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése