Csodálatos Század Viki&Henni forditásai Szulejmános oldal párbeszédei a magyar részekből

A blogban található összes fordítást szerzői jogvédelem illeti. Annak bármilyen formájú felhasználásához a tulajdonos írásbeli engedélye szükséges!Csodálatos Század Viki&Henni forditásai a török részekből Szulejmános oldal párbeszédei a magyar részekből

2013. június 22., szombat

34.rész Leirása

34. rész
A kígyó megmarja a Hercegnő lábát, de a Szultán megmenti, mielőtt még elfertőződne. Majd vele marad. Közben Hürrem megpróbálja egy párnával megfolytani Ibrahimot, de Nigar Kalfa megzavarja. A Szultán orvosát küldik Ibrahimhoz, aki megállapítja, hogy méreg került a férfi szervezetébe. Hála a csodaszernek, Ibrahim felépül.
Validét zavarja Hürrem viselkedése, ezért Mahidevrannak adja Hürrem szobáját. Hürrem a Szultánhoz akar menni, de a folyosón Bali Beyjel találkozik. A férfi elmondja, hogy a Szultána a Hercegnőnél van, akit egy kígyóval meg akartak ölni, de a Szultán épp ott volt, így megmentette az életét.
Hatice karjaiban altatja babáját. Mire reggel felébred, a baba meghalt. A Hercegnő felépül sérüléséből. Üzenetet kap, hogy megjött a segítség, hogy kiszabadítsák. Süleymant értesítik a halott csecsemőről. Sokkolja az eset, megpróbálja vigasztali Ibrahimot. Amikor Hürrem részvétet nyilvánít Ibrahimnak, megvádolja Haticét, hogy bántotta a babát. Ibrahim kikéri magának, hiszen Hatice soha nem lenne képes bántani a saját gyerekét, ezét megfenyegeti Hürremet Leo naplójával.
Hürrem informálja a Szultánt, hogy Valide odaadta a szobáját Mahidevrannak. A Szultán arra kéri, ne aggódjon, hiszen az ő (a Szuli) megossza vele a szobáját. Mahidveran, miután átvette a szobát, maga előtt látja, ahogy Süleyman és Hürrem ölelkeznek.
A Hercegnő levelet ír Süleymannak, melyben kifejezi sajnálatát Hatice babájának elvesztése miatt. Hürrem mérges Yakup Efendire, aki nem végzi elég megfelelően munkáját, mert Ibrahimnak sikerült felépülnie. Amikor a férfi azt tanácsolja, próbálja meg még egyszer, Hürrem nemet mond, majd meglátja.
Süleyman meglátogatja a Hercegnőt, aki arra kéri, menjen el vele imádkozni. A templomban megpróbálják megmenteni, de Isabella megakadályozza, ezzel megmenti Bali Bey életét. Amikor a társalkodónője kimondja, hogy gyengéd érzelmeket táplál a Szultán felé, dühösen visszautasítja.
Ibrahim azt mondja Nigarnak, hogy valaki megpróbálta megmérgezni. Nem tudja, hogyan? Nigarnak jut eszébe, hogy Hürrem érdeke lehetett a jegyzetfüzet miatt. Ibrahim mindent ért. Elégeti a könyvet. Ibrahim, látva felesége fájdalmát és bűnbánatát a baba elvesztése miatt, úgy dönt, cselekednie kell. Hürrem panaszkodik a Szultánnak, hogy Valide nem engedi Haticéhez. Amikor a férfi rákérdez, történt-e közöttük valami, Hürrem nemmel válaszol. Hatice öngyilkosságot követ el. Ibrahim megmutatja a festményt a Szultánnak, aki kérdi Hürremet, ki beszél oroszul, hogy elolvassa Leo naplóját…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése