Csodálatos Század Viki&Henni forditásai Szulejmános oldal párbeszédei a magyar részekből

A blogban található összes fordítást szerzői jogvédelem illeti. Annak bármilyen formájú felhasználásához a tulajdonos írásbeli engedélye szükséges!Csodálatos Század Viki&Henni forditásai a török részekből Szulejmános oldal párbeszédei a magyar részekből

2013. szeptember 5., csütörtök

4-dik évad föszereplöi

Szulejmán előzetesének szövege:Szulejmán vagyok. Semmi mást nem akarok, csak hűséget - szerelmemtől, családomtól, asszonyomtól, katonáimtól. Teljes hűséget!
Hürrem előzetese: Hürrem vagyok. Az ellenségeimnek félniük kell engem. Félniük kell haragomat. Úgy hatolok majd át szívükön, akár egy nyíl, hogy örökké éghessenek!
Mahidevran előzetese: Csak Mustafa jövőjének kedvéért lélegzem. Soha nem fogom fiam sorsát Hürrem kezében hagyni!
Mihrimah előzetese:Mihrimah vagyok. Bátyáim jövője érdekében választottam magamnak ezt az utat - senki sem állíthat meg engem! Még a saját anyám sem!
Rüsztem előzetese: Rüsztem vagyok. A hatalom féltékeny szerető. Soha nem tűr meg riválist. Így hát vagy győzöl, vagy meghalsz!

 
Nurbanu előzetese: Nurbanu vagyok, ki saját kezeivel írta meg végzetét. Én vagyok az első Ottomán nő, ki egyszerű szolgából Validévé lesz.

Mustafa:Mustafa vagyok. Ha utam végén, melyen idáig utaztam szeretettel és hűséggel nincsen trón - akkor csak halál lehet!
 
Szelim:Szelim vagyok. Senki sem hitte, hogy méltó leszek a trónra, de én leszek a következő uralkodó!
 
Cihangir:Cihangir vagyok. Mindenkinek van valamilyen hibája. Van olyan, kinek a vállán, mint nekem... de van akinek a szívében.
Beyazid:Beyazid vagyok. Lázadásom nem ápam ellen irányul, hanem saját sorsom ellen. Az a Beyazid vagyok, kit saját dühe győzött le és taszította le apja mennyországából.
Yahya:A világ sátra akár egy kétfejű sárkány. Akármi is essen bele szájába, többet nem fogjuk látni.
 Ebu Suud Efendi:Akárki is tartotta magát érdemesnek, hogy Szultán legyen a testvérek közül, az emberek és a föld nyugalmáért és békéjéért, kivégzésük ajánlatos.