Csodálatos Század Viki&Henni forditásai Szulejmános oldal párbeszédei a magyar részekből

A blogban található összes fordítást szerzői jogvédelem illeti. Annak bármilyen formájú felhasználásához a tulajdonos írásbeli engedélye szükséges!Csodálatos Század Viki&Henni forditásai a török részekből Szulejmános oldal párbeszédei a magyar részekből

2014. április 10., csütörtök

130.rész leirása

Szuli:Benne volt a kezed Musztafa halálában? Hürrem:Ártatlan vagyok...Azt tettem,amit tennem kellett. Nurbanu:Értesítsd Hürrem Sultanat.Ha harcolni szeretne,én készen állok. Hürrem:Az igazi gond Nurbanu...repülni akar,mint madár az égen...le kell törni a szárnyait... Nő:Két herceg maradt Sultanam.Az egyik aki a trónra emelkedik,a másik pedig aki már régen halott..




2. előzetes



Melek: „Van egy nagyon híres jövendő mondó asszony. Azt hallottam, Hürrem Szultána egyszerű ruhában meglátogatja otthonában.”Fatma: „Szóval azt mondod, hogy halálba megy? Az emberek szűnni nem akaró gyűlöletet éreznek iránta. Neked csak a kanócot kell meggyújtanod. A többi megy magától.”Sümbül: „Olyan sokan vannak! Lázadnak, Szultánám! Szultánám, Allah kedvéért, azonnal el kell innen mennünk!”Hürrem: „Mit tudsz még, asszony? Beszélj!”Jósnő: „Két Herceged maradt, Szultánám. Mire egyikük trónra kerül, addigra már a másikat réges rég megölte.”






1.rész



130. rész

Süleyman: „Benne van a kezed Mustafa halálában? Te nyitottad meg útját a halálba? Te sároztad be azokkal a vádakkal?” Hürrem: „Te a föld, ez a világ a tiéd, Süleyman. A morzsák, amiket eszünk, a víz, amit iszunk, a föld, amin járunk, a levegő, amit belélegzünk, mind a tied… és én? Ki vagyok én, Süleyman? Az árnyékodban élek. Az árnyékodban élek ezen a világon. Amit te teszel, azt teszem én is. Vannak bűneim. Mindenkinek vannak. Azt tettem, amit tennem kellett. Te is azt tetted. Ne keress ártatlanokat e kupola alatt, Süleyman, mert azok, akiknek hatalmuk van, és akik akarják, nem ártatlanok.”

Manisában Dilshah még mindig a víz alatt tartja Nurbanut. Közben Canfeda visszaérkezik, de az ajtót zárva találja. Dörömböl, és úrnőjét hívja. Közben Selim bort iszik. Megérkezik hozzá Fahriye: „Hercegem! Dilshah Hatun és a Szultána között egyre mérgesebb a viszony!” Canfeda segítségére érkezik Gazanfer, akinek sikerül betörnie az ajtót, így megmentheti úrnőjét. Dulakodás közben Dilshah beveri a fejét, és meghal. Selim is megérkezik, csodálkozva látja Gazanfert: „Te meg mit keresel itt?! Hogy léphetsz be a fürdőbe?!” Gazanfer: „Bocsáss meg Hercegem, de nem volt más választásom! Meg kellett mentenem a Szultánánkat!” Fahriye is ráordít: „Mit jelentsen az, hogy belépsz a Szultána háremébe?! Vigyétek!”Nurbanu hálát ad Allahnak, hogy nem halt meg. Selim orvost hív hozzá. Selim: „Mi folyik itt Canfeda?! Magyarázatot követelek!” Canfeda: „Mire ideértem, az ajtót bezárták. Dilshah megtámadta, bele akarta fojtani a vízbe! Allahnak hála, időben érkeztünk!”

Beyazit Atmacához: „Lala Mustafa jelenléte Manisában döntő fontosságú. Selim minden lépését követni tudjuk majd.” Atmaca: „Selim Herceg óvatos lesz. Viszont azt sem tudhatjuk, mennyire bízhatunk meg Lala Mustafában?” Beyazit: „Lala olyan dolgokat is tenni fog, amiről mi nem szerzünk tudomást, de ő mindig az én érdekemet nézi. Nincs kétségem a hűségét illetően.” Atmaca: „Persze, de azt is tudjuk, hogy ő Hürrem Szultánához hűséges. Először őt fogja értesíteni a fontosabb ügyekről.” Beyazit: „És az anyám inkább csendben marad, csak hogy védelmezze gyerekeit. Ezt akarod mondani?” Atmaca: „Az is igaz, hogy legalább korlátoztuk Selimet.” Beyazit: „Ki kéne mennünk álruhában. Lássuk, mit mondanak az alattvalók!” Atmaca: „Jó ötlet, Hercegem! Egyre több a panasz.” Beyazit: „Jó! Lokman Aga! Hogy vannak a gyerekeim? Látni kívánom őket, ha még nem aludtak el.” Lokman: „Hercegeid már lefeküdtek, viszont kislányod, Ayse Szultána nagyon szomorú.”

Selim: „Hogy vagy?” Nurbanu: „Ma megmentettek, de nem tudhatjuk, mi lesz holnap? Ismét meg fognak támadni.” Selim: „Ki támadna meg, és miért, Nurbanu? Dilshah meghalt! Ha nem halt volna meg, saját magam öltem volna meg!” Nurbanu: „Dilshah szegény nyomorult volt. Nem mert volna megölni engem. Persze csak akkor, ha valaki bátorította erre.” Fahriye: „Nem hinném, Szultánám. Nyilvánvaló, hogy Dilshah asszonyra az előző napok eseményei hatottak.” Selim: „Mi történt?” Fahriye: „A szobádhoz kísértem Dilshah asszonyt, de Nurbanu Szultána megakadályozta. Elküldte a lányt. Azt hiszem, bosszút akart állni.” Selim: „Ez igaz?” Nurbanu: „Ez a nő nem a kedvenced, ezért akadályoztam meg. Különben sincs semmi köze az incidenshez, nem igaz, Fahriye? Te utasítottad, hogy öljön meg!” Fahriye: „Soha, Szultánám! Hogy merészelném?” Nurbanu: „Hívattad Canfedát, hogy egyedül maradjak. Aztán rám küldted Dilshaht.” Fahriye: „Hercegem, azt hiszem a Szultánánk még mindig a sokk hatása alatt van. Nem tettem ilyet. És soha nem is fogok.” Selim: „Miért hívattad Canfedát?” Fahriye: „Át akartam nézni néhány könyvet, ami nála volt. Nem volt más szándékom, csak ez.” Nurbanu: „Hazudik! Ne higgy neki!” Fahriye: „Szultánám, mindenki ismeri ellenséges viszonyodat Dilshah asszonnyal. Nyilvánvaló, hogy az asszony megőrült! És miért törnék én az életedre? Milyen okom lenne rá?” Nurbanu: „Mert Hürrem Szultána ezt akarja, ezért.” Selim: „Térj észhez, Nurbanu! Hogy merészeled? Hogy okolhatod az anyámat? Elég volt. Térj vissza a szobádba. Aludj jól és pihend ki magad.” Nurbanu: „Nincs alvás és boldogság számomra ebben a palotában.” Miután Selim és Fahriye magukra maradtak: „Fahriye Hatun, tudom anyám miért küldött ide. Te lettél a szeme és a füle. Nem ellenzem, mert bízom az anyámban, és azokban, akikre ő számít. De boldogságot akarok a hárememben. Az én boldogságom, Nurbanu. Nagyon fontos nekem. Éppen ezért, rád bízom. Te fogod megvédeni. Ha történik vele valami, téged foglak okolni érte.” Fahriye: „Ahogy parancsolod, Hercegem… Hercegem? Mit csináljunk Gazanferrel? Hisz azzal, hogy belépett a fürdőbe, nagy bűnt követett el.”

Beyazit belép gyerekei szobájába. Látja, hogy az új lány karjában békésen alszik kislánya: „Beteg?” Kalfa: „Nyűgös volt, de Defne asszonynak végre sikerült elaltatnia.” Defne: „Biztosan hiányzik neki az anyukája, Hercegem. Nagyon nehéz anya nélkül felnőni. Főleg ebben a korban… ő még nagyon kicsi.” Beyazit: „Gülsen Kalfa! Rád bízom gyerekeimet, különösen Aysét. Ne hagyd őket magukra.” Kalfa: „Ahogy kívánod, Hercegem.”

Beyazit a szobájában észrevesz egy cetlit az egyik könyvében: „Mit csináljon az, aki szerelmes?” Azonnal választ ír, majd belehelyezi a könyvbe. Később Defne rátalál a válaszra, és elrejti öve alá. A folyosón szembe találkozik Gülsen Kalfával, és elújságolja neki, hogy írt üzenetet a Hercegnek, és ő válaszolt is: „Mondd meg annak, akit szeretsz!” Fizet a kalfának: „Köszönöm a segítséged.” Kalfa: „Ez a kötelességem. Természetes, hogy segítjük az okos, és ügyes nőket.” Defne: „És most, mit mondjak neki?” Kalfa: „Várj. A Sátán összekeveri a dolgokat, ha sietsz. Azt mondják, csak egy kicsit kell várnod, és értéked megnő.”

Mihrimah ronda kiütésekkel ébred: „Ébredj Rüstem! Nézd mi lett rajtam!” Rüstem: „Fáj?” Mihrimah: „Viszket.” Rüstem: „Asszonyok! Ne álljatok ott! Hívjátok a doktort!”

Fatma Süleymannal beszélget: „Fahriye Hatun Manisába ment. Pozíciója így üresen áll. Mindennek folyamatosan menni kell tovább, nem, Nagyuram?” Süleyman: „Már gondolsz is valakire.” Fatma: „Melek Hatun. Már nagyon régóta velem van, és még egyszer nem volt panaszom rá. Meglehetősen tapasztalt, okos, és teljes bizalmamat élvezi… A Hárem felügyelőjeként kiváló munkát végezne.”Az a lány, aki Süleymant és Fatmát kiszolgálta a folyosón találkozik Hürremmel: „Szultánám! Fatma Szultána a Szultánnal van! Megpróbálja befolyásolni, hogy Melek Hatun legyen a Hárem felügyelője! Ha ez így folytatódik, bekövetkezik az, amiről beszéltél!” Hürrem: „Most elmehetsz.” Sümbül: „Szultánám, Fatma Szultána megpróbálja a kezébe venni a Hárem irányítását. Esküszöm, meg kell akadályoznunk! Különben, ha Melek Hatun kerül a Hárem élére, Fatma Szultána minden alkalommal kövekkel fogja akadályozni utunkat!” Hürrem: „Melyik asszonyt javasoljam helyette? Még ha találok is egyet, lehet, hogy a Szultán nem fogadja el… tudod, hegyek és tengerek választanak most el bennünket.”

Az orvos megvizsgálja Mihrimaht: „Viszket?” Mirhimah: „Igen, nagyon.” Orvos: „Ne vakarja, mert rosszabbodhat.” Rüstem: „Mi ez? Lehet, hogy valaki megmérgezte?” Orvos: „Nem hinném, mert még nem láttam olyat, hogy méreg ilyet okozott volna.” Rüstem: „Mi okozhatta ezt a betegséget?” Orvos: „Ki fogom vizsgálni, és megtalálom, mi lehet ez, és a gyógymódját is.” Rüstem: „Tegyen meg mindent, ami szükséges!” Orvos: „Ne menjen túl közel a Szultánához, mert lehet, hogy fertőz.” Miután az orvos elment, Mihrimah: „Honnan jött ez ily hirtelen? Mintha, nem lenne elég gondunk!” Rüstem: „Mindegy már… ami történt, megtörtént. Az már a múlt. Most az a fontos, hogy ne idegeskedj. Ne okozz magadnak fájdalmat.” Megérinti a vállát. Mihrimah: „Nem hallottad az orvost? Azt mondta, lehet, hogy fertőz.”

Fatma: „Mondom, Nagyuram. Ha kinevezed Meleket a Hárem felügyelőjének, nem bánod meg. Különben sincs más, aki ennyire tapasztalt lenne, mint ő.” Sümbül érkezik: „Nagyuram, Szultánám… Hürrem Szultána küldött… kiválasztott valakit a Hárem felügyelőjének, ha te is engedélyezed.” Süleyman: „Oh! Szóval, már ki is választotta! Kit talált megfelelőnek?” Sümbül: „Nagyuram, Gülfem Hatunt választotta erre a posztra.”Fatma és Sümbül távoznak a szobából: „Azt hiszi Hürrem, hogy az ördög megsegíti? És most Gülfemtől vár segítséget? Évek óta zsarnokot szolgálsz, és fogalmad sincs, hogy a pokolban fogsz elégni.” Hürrem érkezik. Fatma: „Most bizonyára kíváncsi vagy, hogy a Szultán kit választott? Elmondom neked, Gülfem az új felügyelő!” Hürrem: „Nem értem, miért vagy ennyire zaklatott? Azt hittem, kedveled! Gülfem Hatun! Imádkozom, hogy munkád jól működjön.” Fatma: „Mi történt? Annyi év után te is alávetetted magad Hürremnek? Mit ígért neked? Vagy mivel fenyegetett meg?” Gülfem: „Én nem félek senkitől! Hürrem Szultána felajánlotta ezt a lehetőséget, és én éltem vele. Főleg, hogy még a Szultán is áldását adta rá.” Hürrem: „Már olyan régóta mondom! Úgy néz ki, a sors mára ezt rendelte el.” Fatma: „Mit gondolsz, kit ejtesz át? Mióta a Szultán visszatért, még rád sem nézett! Szerelmeteknek vége! És mi lesz akkor, hogy te irányítod a Háremet?” Hürrem: „Ha olyan szerelmet akarsz látni, aminek vége, akkor látogasd meg halott férjed sírhelyét. Biztos vagyok benne, hogy csontjai sisteregnek a koporsóban.”

Beyazit: „Lokman Aga! A szegénykonyhánk nagyon elhagyatottan fest. Ahelyett, hogy segítenénk a rászorultaknak, olyan, mintha kínoznánk őket. Mindent megpróbálok, hogy elnyerjem a szeretetüket, és biztos vagyok benne, hogy ezt látva, kételkednek bennem.” Lokman: „Megnéztem a feljegyzéseket. Költségeink nagy részét a Beyazit Mecset felújítására fordítjuk. A szegénykonyhára kevés pénz maradt.” Beyazit: „Bárhogyan is, nem tömhetem tele a gyomromat, ha népem éhezik. Szerezz valahonnan kölcsönt.” Lokman: „Mi lenne, ha e helyett értesítenénk a fővárost?” Beyazit: „Erre nincs szükség. Értesítsd az egyik kölcsön adót, és szerezd meg a pénzt.” Atmaca: „Jobb, ha azonnal cselekszünk. Amikor az új adomány megérkezik a fővárosból, azonnal vissza tudjuk fizetni a kölcsönt.” Lokman: „Ha nem tudjuk időben visszafizetni, nagy bajba kerülhetünk.” Beyazit: „Ne aggódj. Ilyen probléma nem merülhet fel.”

Nurbanu: „Én nem hiszem el azt a hazugságot, amit Selim Hercegnek mondtál, Fahriye. Világos, hogy azért vagy itt, hogy megölj engem.” Fahriye: „Dehogy, Szultánám!” Nurbanu: „Szóval, Hürrem Szultána nem kedvel most... Nem meglepő, azok után, ami Hurichihan Szultánával történt. Ha nem lett volna Gazanfer Aga, már rég halott lennék.” Fahriye: „Ha ezt így gondolod, másik aga után kéne nézned. Mert Gazanfer most a Herceggel van, aki valószínűleg, elküldi a palotából.” Nurbanu: „Mondd meg Hürrem Szultánának, hogy készen állok a háborúra.”

Sümbül Hürrem szobájában: „Jó, hogy végül Gülfemre kapta a munkát. Senki sem gondolta volna, hogy őt választod.” Hürrem: „Ő sem kedvel engem, de legalább nem okoz gondot.” Egy szolgáló lép be: „Rüstem Pasa üzent, hogy Mirimah Szultána lebetegedett.”

Süleyman átad Ferhat Agának egy levelet, hogy személyesen Ebu Suudnak adja át. Sokullu: „Valami aggaszt talán, Nagyuram?” Süleyman: „A kávé szeretete egyre jobban szétterjed. Kávéházak nyílnak szerte a birodalomban. Van, aki szereti, van, aki nem. Ki akarom kérni Ebu Suud Efendi véleményét.” Sokullu: „Riasztóvá kezd válni. Az emberek azért hagyják el munkáikat, hogy egész nap az ilyen helyeken ülhessenek.” Rüstem lép be hozzájuk. Süleyman: „Miért késtél?” Rüstem: „Bocsáss meg. Mihrimah Szultána beteg. Sebek keletkeztek a mellkasán és a hátán. Az orvos már megvizsgálta, de nem tudja, mi lehet ez?”

Selim: „Amit Gazanfer tett, elfogadhatatlan! Meg fogom büntetni!” Nurbanu: „Megmentette az életemet! Ez nem számít?” Selim: „De, ezért hagytam meg az életét. De el fogom küldeni a palotából.” Nurbanu: „Ne tedd! Már évek óta szolgál minket és kockára tette életét, csakhogy megmentsen!” Selim: „Ezek a szokásaink. Ha ez a pletyka elterjed, sokan megsérülhetnek!” Nurbanu: „Selim, azt hiszem, e mögött van valami. Ha valaki nem támogatja, Dilshah nem lett volna képes ezt tenni. Kérlek, ne szerezz nekik örömöt azzal, hogy Gazanfert állítod meg áldozatnak!” Selim: „Tudom, min mentél keresztül Dilshahval. Fokoztam az óvintézkedéseket.” Nurbanu: „Ki fog megvédeni? Fahriye? Legalább, küldd el!” Selim: „Te mondtad azt, hogy ápoljak jobb kapcsolatot az anyámmal. Fahriye az ő jobb keze. Ha elküldöm, az anyám nem lesz boldog.” Nurbanu: „Talán pont ezt kéne csinálnod. Hürrem Szultána választott. Beyazit Herceg mellett döntött.” Selim: „Most menj el.”

Nurbanu Canfedának: „Ha nem teszek valamit, Gazanfert elküldik.” Canfeda: „Talán, jobb is lenne, ha belegondolunk mi mindent okozott eddig!” Canfeda: „Most ezt mondod! De hol találok még egy ennyire hűséges agát? Nem ülhetek itt karba tett kézzel!”

Hürrem az orvoshoz: „Mi van Mihrimahval?” Orvos: „Talán valami, amit evett…” Mihrimah: „Humashah is ugyanazt ette, amit én. Nem kellett volna vele is ennek megtörténnie?” Süleyman is csatlakozik hozzájuk. Mihrimah: „Nem tudom, mi a baj velem? El kéne mennetek.” Süleyman hozta magával a főorvost: „Vizsgáld meg Mihrimah Szultánát, hogy megtalálhassuk a gyógymódot.” Rüstem: „Engedélyt kérek, hogy itt maradhassak Mihrimahval.” Süleyman nem felel, csak távozik.

Canfeda: „Szultánám, gondold át újra!” Nurbanu: „Ha van más ötleted, ki vele!” Belép a cellába. „Nagyon sajnálom, hogy ide kerültél, hogy értem feláldoztad magad.” Gazanfer: „Ez a kötelességem.” Nurbanu: „Hercegünk úgy gondolja, jobb lesz téged elküldeni.” Gazanfer: „Kérlek, akadályozd meg! Nem akarok elmenni!” Nurbanu: „Megpróbáltam, de nem hinném, hogy meg tudom állítani.” Gazanfer: „Erős Szultána vagy. Kérlek,vedd rá, hogy meggondolja magát! Én meg megpróbálom elfelejtetni magammal azt a hibámat, amit korábban elkövettem ellened.” Nurbanu: „Én sem akarom, hogy elmenj. Ha nem leszel mellettem, ismét megpróbálnak megölni. Hürrem Szultána már kiadta a parancsot, hogy végezzenek velem… Bárcsak örökké itt lehetnél mellettem! Bárcsak közelebb kerülhetnél hozzám! Tulajdonképpen, van is rá mód… de nem garantálhatom… Ha mellettem akarsz maradni, eunukká kell válnod. Ez az egyetlen módja, hogy beléphess a hárembe. Ne válaszolj azonnal, gondold jól át. Tudom, mekkora áldozatot kérek tőled. De azt is, hogy nincs más választásunk.”

Rüstem: „Doktor úr, mi a diagnózisa?” Orvos: „Előbb beszélnem kell a kollegáimmal.” Hürrem: „Ne légy ennyire féltékeny ebben a helyzetben. Nem lesz jobban, ha az orvosok nem vizsgálhatják meg!” Rüstem: „A női orvosok is tudnak annyit, mint a férfiak… Menjünk!”Hürrem Sümbülnek: „Valamit tennünk kell Mihrimahval!” Sümbül: „Egyet értek.” Hürrem: „Ha mérgezés lenne, azt már rég megállapították volna. Már csak egy opció maradt… valaki biztos átkot szórt rá.” Sümbül: „Ez is lehetséges. Az emberek mindig is irigyek voltak rá. Hívjuk Hacer Hatunt? Orvosságokkal is foglalkozik. Hasznos lehet. Évekkel ezelőtt elküldted ugyan a palotából, de amit jósolt, mind valóra vált.” Hürrem visszaemlékszik, mikor anno megkérdezte tőle, ki veszi át a trónt? Hacer: „Nem tudom megmondani… az egyik fiad. De vért látok. Sok vért! Eljön az a nap, mikor vér fog csöpögni e palota kupoláiból.” Hürrem Sümbülnek: „Rendben. Hívd ide.



2.rész



Süleyman Sokulluval van, mikor kopognak, és Rüstem lép be az orvossal. Süleyman az orvoshoz: „Mi a helyzet, mondd!” Orvos: „Megvizsgáltam a Szultánát. Konzultáltam a női orvossal, de még nem tudunk semmi biztosat… túl korai mondani bármit is.” Süleyman: „Remélhetőleg, semmi komoly.” Orvos: „Reméljük. Néha a sok aggódás és a gyász így jelenik meg… Készítek néhány orvosságot. Szedje be, aztán várunk.” Sokullu: „Nagyuram, volt nekünk egy spanyol fogjunk… egy orvos, Pedro. Sinan Pasa orvosa volt. Amikor meghallottam érdemeit, személyes szolgálatomba állíttattam. Ha kívánod, megvizsgálhatná.” Rüstem: „Nincs rá szükség. A palota orvosai biztosan megtalálják a megoldást.” Sokullu: „Ő egy nagyon szakképzett orvos. Szemtanúja voltam csodatevésének olyan embereknél, akikről a többi orvos már rég lemondott.” Rüstem: „Nincs rá szükségünk, Pasa.” Süleyman: „Nem baj, Rüstem. Ha annyira szakképzett, akkor csak vizsgálja meg a lányomat.”

Pedrót látjuk az irodájában. Egy lány hoz neki italt: „Signor Pedro! Mi lányok azon tanakodunk, miért ülsz állandóan az asztalod mögött és írsz egyfolytában?” Pedro: „Te… épp a szépségedet fogalmazom meg. Ha esetleg elfelejteném, nagyon szomorú lennék… főleg a hajadat, a szemedet, az ajkaidat…” Kopognak. Egy aga érkezik Sokullu parancsával, hogy azonnal indulnia kell. Pedro: „De hova megyünk?” Aga: „Mihrimah Szultánához… a Pasa szerint, beteg.” Pedro: „Szóval, Mihrimah Szultánához… Ahhoz a Mihrimahhoz, aki a szépségéről híres?” Aga: „Szavamra, Signor Pedro! Légy óvatos! Ő Süleyman Szultán lánya! Ő nem olyan, mint a többiek!” Felrakja rá a láncokat.

Beyazit Atmacával beszélget. Atmaca: „Úgy látom, elnyerted az emberek szívét, csak úgy, mint Mustafa Herceg.” Beyazit: „A janicsárokét is el kell nyernem, miután támogatásukkal semmi sem állíthat meg utamon.” Atmaca: „Igazad van, de nem elég csak a szeretetüket megszerezni. Ha elég lenne, Mustafa Herceg még mindig élne.” Beyazit: „Csomót gondolkodtam ezen. Többször kérdezem magamtól, hogy én vajon beléptem volna-e abba a sátorba? Azt hiszem, nem. Ugyanakkor melyik gyereket vádolhatnánk azzal, hogy megbízott a saját apjában?” Atmaca: „Amikor egy oroszlán harcol a tulajdonáért, nem nézi kivel áll szemben. Még akkor sem, ha az a saját kölyke. Nincs különbség. Meg akar szabadulni ellenségétől és csak ez az egy foglalkoztatja.” Beyazit: „Ha egy nap én is szembe kerülök az oroszlánnal, nem feledem, mit mondtál nekem.” Beyazit kinyitja könyvét, és új üzenetet talál benne: „Mi van akkor, ha fél?”Nyílik az ajtó, és Defne hozza be a kishercegnőt azzal, hogy a kislány szerette volna látni apját. Beyazit: „Köszönöm, elmehetsz.” Ölébe veszi a kislányát: „Hiányoztam?” Ayse: „Nagyon hiányoztál! És anya is hiányzik!”

Sokullu kíséri Mihrimah palotájába Pedrót, de még mielőtt belépnének a palota kapuján, megállnak: „Ha meg tudod gyógyítani Mihrimah Szultánát, akkor Süleyman Szultán és Hürrem Szultána nagyon elégedettek lesznek veled.” Pedro: „Megteszek mindent, amit csak tudok, Pasa. De lenne egy kívánságom… szabadíts ki.” Sokullu: „Megmented a Szultánát ebből a betegségből, és utána átgondoljuk. Most menjünk.” Pedro: „Pasám, nagyon nehéz ezzel menni.” Sokullu int emberének, hogy vegye le róla a láncot. Sokullu: „Szavamra, a legapróbb hiba, és lefejeztetlek! Légy különösen óvatos Rüstem Pasától! Nagyon szeszélyes, és még egy hangyára is féltékeny, ha a feleségéről van szó! Szóval, csak óvatosan!”

Rüstem a női orvostól: „Hogy van a feleségem? Fel fog épülni?” Orvos: „Már alkalmaztam az orvosságot. Következő lépésünk azon múlik, hogy lesz-e változás.” Sokullu megérkezik Pedróval. Pedro: „Méltóságos Pasa!” Rüstem: „Nincs szükség további vizsgálatra. Hallgasd meg a női orvost, és add meg a diagnózist!” Pedro: „Lehetetlen, Pasám. Személyesen látnom kell a Szultánát.” Rüstem szarkasztikusan: „Látnia kell a Szultánát… Illik hozzád, modortalan bolond! Kifelé a palotámból!” Sokullu: „Pasám, te is tudod, hogy ez a Szultán parancsa. Ő akarta, hogy megvizsgálja.” Rüstem: „Sokullu, túlságosan is beleütöd ebbe az orrod! Ha még egy szót szólsz, arra kényszerítem az orvost, hogy téged vizsgáljon meg!”

Manisában Lala a vendég Yassif Nassihhal beszélget: „Nincs kétségem, hogy jól megérted majd magad Selim Herceggel. Ő is mint te, érdeklődik a világ gyönyörűségei iránt. Imádja a jóízű ételeket, a jó beszélgetéseket.” Yassif Nassih: „De jó. És mit szólt azokhoz az ajándékokhoz, amiket küldtem? Remélem, tetszettek neki!” Lala: „Nagyon tetszett neki minden, különösképp a ciprusi bor. Várj itt.” Lala belép Selim szobájába: „Már beszéltem neked Yassif Nassihról. Most érkezett Isztambulból, és bebocsátásodra vár.” Selim: „Szóval már meg is érkezett! Kíváncsi vagyok arra az emberre, aki ilyen szép ajándékokat küldött nekem!” Nassih belép, és megcsókolja Selim köpenyét: „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy fogadtál. Azt hiszem, ismered a Nassih családot.” Selim: „Hát, persze! Gazdagságotokról mindenki tud!” Selim bort kér, majd hoznak a vendégnek még egy párnát, leülni. „Megtisztelsz, Hercegem.” Selim: „Mendes jól irányítja a családi vagyont. Azt mondják, V. Károlynak is adott már kölcsönt.” Nassih: „Ez így igaz, Hercegem. Sajnos, ő most Velence foglya, mert csúnyán csapdába csalták.” Selim: „Ki tette és miért?” Nassih: „Sajnos a családból valaki… a testvére, Biryanda. A családi birtokkal volt valami… eladták. Sajnos, a legrosszabb mindig attól jön, aki a legközelebb áll hozzánk. Mert, ha a saját testvérünkben nem bízhatunk, akkor kiben?” Selim: „Igaz.”

Nurbanu belép Gazanfer cellájába, és leül mellé: „Meg kell hoznod a döntésedet. Nem vesztegethetem Selim Herceg idejét tovább. Megértettem. Nem kérhetem, hogy megtedd értem.” Gazanfer: „Szultánám, nem kapok levegőt, ha nem láthatlak!” Nurbanu: „Mindig mellettem leszel. A legközelebb.”

Defne valamit letesz Beyazit asztalára. Beyazit: „Ki vagy te?” Defne: „Hercegem… Nem értem, mire gondolsz?” Beyazit: „Te kérdezted, hogy egy szerelmes mi tévő legyen? Én azt válaszoltam, hogy mondd el neki. Te utána azt kérdezted, És ha fél? „ Defne: „Bocsáss meg, hogy átléptem a határaimat.” Beyazit: „Nem írtam erre választ… mert személyesen akartam felelni… Ne félj. Csak mondd el neki, hogy szereted.” Defne: „Hercegem…”

Süleyman Rüstemmel beszélget: „Mit mondott az orvos?” Rüstem: „Mind mást mondanak, Nagyuram. Nem tudnak határozott diagnózist felállítani.” Süleyman: „Mi annak az orvosnak a neve, akiről Mehmet Pasa beszélt?” Rüstem: „Pedrónak hívják.” Süleyman: „Megvizsgálta?” Rüstem: „Meg, de ugyanazt mondta, mint a többi orvos.”

Hürrem Mihrimahval van, mikor Sümbül érkezik: „Szultánám, az az asszony, akiről beszéltem, Hajar Hatun, nem tud felkelni és elhagyni az ágyát. Ha gondolod, kereshetünk valaki mást.” Hürrem: „Nem. Ha ő nem tud idejönni, akkor mi megyünk el hozzá. Kaptál hírt Manisából?” Sümbül fejét rázza. Hürrem: „Mit csinál Fahriye ott?” Sümbül: „Fahriye? Hamarosan megkapjuk Nurbanu halálhírét.”

Defne felébred, odalép Beyazit íróasztalához, ahol egy levél fekszik: „Szultánák királynője, én gyönyörű testvérem, Mihrimah! Kölcsön kellett kérnem 500.000 akcét. Nem úgy néz ki, hogy ezt szűk határidőn belül vissza tudnám fizetni. Hogy rövid legyek, nehéz helyzetbe kerültem. Biztosan tudom, nem hagysz cserben ebben a kemény időszakban.”

Nurbanu Selimhez megy, ahol a vendég épp távozik: „Ki volt az, aki most ment el? Láttam Lalával.” Selim: „Yassif Nassih. A fővárosból jött. Jól szolgálja az országot. Nagyon értékes ember.” Nurbanu: „Mi történt veled, hogy nem bízol Lalában? Miért van még mindig veled?” Selim: „Inkább azt mondd, miért jöttél.” Nurbanu: „Gazanfer Aga miatt.” Selim: „Ne fáraszd magad.” Nurbanu: „Szükségem van rá. Ő annyira hűséges hozzánk! Még hajlandó arra is, hogy eunukká váljon.” Selim: „Eunuk akar lenni???” Nurbanu: „Canfeda ezt mondta. Bocsánatodat kéri, és ha elfogadod, készen áll, hogy eunuk legyen.”

Látjuk, amint Defne elrejt egy levelet.

Az idő múlik, de Mihrimah még mindig beteg. Az orvos rákeni sebére az orvosságot, de Mihrimah: „Hagyd. Úgysem használ.” Orvos: „Csak azt tesszük, amit tudunk.” Mihrimah: „Nem várok magyarázatot tőled, csak, hogy gyógyíts meg.” Hürrem: „Nyugodj meg.” Mihrimah: „Fájdalmaim vannak! Nem hiszem el, hogy az egész birodalomban nincs egy orvos, aki meg tudna gyógyítani! Ez a szer meg csak árt!” Hürrem: „Ne légy szomorú. Allah adta a betegséget, az orvosságot is meg fogja adni. Csak légy türelemmel.” Rüstem érkezik: „Hogy van Mihrimah?” Orvos: „Semmi sem használt. Ennyit tudtunk tenni.”

Fatma Melekkel: „Biztos vagy benne? Holnap kiteszi a lábát?” Melek: „Biztos, Szultánám! Több agától is ezt az információt kaptam. A közelben él egy jövendőmondó. Hürrem Szultána hozzá készül álruhában.” Fatma: „Azt mondod, halálba megy?” Melek bólint: „Szultánám, jobb lenne, ha azonnal elmennénk innen… anélkül, hogy bárki is észrevenné, és vissza kellene jönnünk.”

Ahogy Hürrem belép szobájába, Sümbül várja Fahriye levelével. Hürrem elolvassa, majd Sümbül kérdi: „Mik a hírek?” Hürrem: „Az utolsó pillanatban akadályozták meg tervünket. Megmentették, és most életben van.” Sümbül: „Nurbanu fel fogja használni ezt a lehetőséget, hogy Selim Herceget ellened fordítsa. Mi a parancsod? Mit tegyek?” Hürrem: „Üzenj Fahriyének, hogy várjon. Addig is, reméljük, Nurbanu nem lép semmit. Mi a helyzet Hajar Hatunnal?” Sümbül: „Beszéltem vele. Vár az otthonában. Csak egy kis tincset kell vinned Mihrimah Szultána fürtjeiből.”

Fatma közben egy férfival beszél: „A feladat nehéz… Mustafa Herceg halála még mindig marja az emberek szívét. Még mindig gyűlölet fogja el az embereket Hürrem Szultána neve hallatán. Te csak a kanócot gyújtod meg, a többi megy magától.” Férfi: „Nem kell aggódnod, Szultánám. Nem fogok csalódást okozni neked.” Melek átnyújtja a férfinak fizetségét: „Jó hírekkel térj vissza, és akkor ennek százszorosát kapod.”

A következő jelenetben Hürrem kiszáll a kocsiból: „Ez az a hely?” Zal: „Igen, Szultánám. Amilyen gyorsan csak lehet, vissza kell mennünk.” Ahogy felérnek az emeletre, Hürrem jobbulást kíván a jósnőnek, aki viszont Mihrimahnak.Yakup azzal dicsekszik vendégeinek, hogy az ő kávézója a legjobb egész Isztambulban. Ekkor jön egy férfi, és bejelentést tesz: „Az orosz boszorka, Mustafa Herceg gyilkosa itt van a bazárban! Eljött a leszámolás ideje!” Erre a férfiak lázba jönnek, mind azt kiáltják: „Küldjük a pokolba! Vágjuk le a fejét!”Hürrem átadja a tincset a jósnőnek, aki azt egy tálka vízbe helyezi. Jósnő: „Mihrimah Szultána betegsége el fog múlni. De a lelkét kell meggyógyítani, mert ott van az igazi sebe.” Ekkor meghallják a lentről feljövő zajt. Zal utasítja embereit: „Készüljetek! Mindenáron megvédjük a Szultánát!” A fellázadt emberekhez: „Térjetek haza!” Sümbül: „Nagyon sokan vannak odalent! Honnan tudták meg, hogy itt vagyunk?” Hürrem: „Valaki a palotából.” Jósnő: „Rám nem is gyanakszol?” Hürrem: „Nem.” Az emberek köveket dobálnak be a lakásba. Jósnő: „Én nem ma halok meg.”

Süleyman Sokullutól: „Ebu Suud Efendi válaszolt már?” Sokullu: „Még nem, Nagyuram. Kíváncsi vagyok, hogy dönt Ebu Suud az ügyben?” Süleyman: „Mi van a főépítésszel? Úgy hallottam, nehézségei akadtak a mecset építése közben.” Sokullu: „Gyakran meglátogatom. Jól megy az építkezés. De mint te is tudod, tökéletes építményt szeretne.” Süleyman: „Ezt én is észrevettem. De nekem nincs türelmem. Azon imádkozom, hogy időben befejezhesse.” Ferhat Aga érkezik zaklatottan: „Hürrem Szultánát csapdába került az edirnei kapunál. Lázadók vették körbe. Meg akarják ölni.” Süleyman: „Azonnal hozzátok a lovamat!”

Zal közben megpróbálja lebeszélni a férfiakat a támadásról, mivel így biztos kivégzik őket. Hürrem: „Mit tudsz még?” Jósnő: „Két herceged maradt, Szultánám. Amikor egyikük átveszi a trónt, addigra a másikat már réges rég megölte!” Hürrem: „Lehetetlen!” Jósnő: „Igaz. Senki sem kerülheti el végzetét. Az egyiket herceget Süleyman Szultán parancsára ölik meg!” Hürrem: „De az előbb azt mondtad, hogy az egyik fogja megölni a másikat!” Jósnő: „Ha Süleyman Szultán nem akar valamit, akkor az nem történik meg.” Hürrem: „Ki fog meghalni?” Jósnő: „Már tudod a választ. Az a herceg hal meg, akinek arca a szívedben van.” Hürrem és Sümbül jönnek ki a házból. A férfiak üvöltése egyszer csak megszűnik, ahogy a nyugodt Hürremet meglátják. Közben Süleyman vágtat gyönyörű paripájával. Hürrem ránéz a tüntetőkre, akik utat nyitnak neki. Aztán hirtelen egyikük felemel egy követ, hogy megtámadja vele a Szultánát, azonban egy tőr hamarább végez a férfival. Mindenki hátranéz, és Süleyman tűnik fel a háttérben. Egyik embere találta el az árulót. Egy másodperces döbbenet után a férfiak pillanatok alatt szétszóródnak. Hürrem és Süleyman tekintete találkozik, miközben Hürrem visszaszáll kocsijába. Sümbül: „Szultánám! Mit tettél?”,,

3.rész



Fatma: „Kaptál már hírt?” Melek: „Nem, még nem, Szultánám. Remélhetőleg, hamarosan jó hírekkel jöhetek.” Ebben a pillanatban megjelenik Hürrem. Fatma csalódottan bámul rá.

Mihrimah: „Mikor múlnak már el a fájdalmaim? Nem bírom tovább! Saját szobám rabja vagyok!” Rüstem: „Nyugalom, Mihrimah! Találok megoldást!” Mihrimah: „Elég! Belefáradtam, hogy üres ígérgetéseket halljak! Már napok óta vagyok ide bezárva és senki nem csinál semmit, hogy ezt megállítsa! Megoldást akarok!” Egy szolgálólány érkezik, informálva őket Hürrem esetéről és, hogy a Szultán mentette meg.

Fatma: „Hogy történhetett ez?” Melek: „Nem igazán tudom… Mikor mindenki meglátta Hürrem Szultánát, egyszerűen lefagytak.” Fatma: „Egyszerűen nem tudom megérteni! Ilyesmi csak a mesében történik!” Melek: „Talán ő is olyan, mint a mesebeli alakok.” Fatma: „Ne légy ostoba!”

Megérkezvén Hürrem szobájába, Sümbül: „Készíttessem elő a fürdőt, Szultánám?” Hürrem: „Nem.” Sümbül: „Valakinek meg kellett ezt az egészet szerveznie…” Hürrem: „Mennyi haláleset lesz még? Még mindig nem értik, én Hürrem Szultána vagyok! Fegyvereik nem fognak rajtam… kardjaik nem vágnak meg, tüzeik nem égetnek fel.” Sümbül: „Én is láttam. Bárki is emeli kezét rád, kővé válik.” Hürrem: „De ki tehette?” Sümbül: „Mahidevran karjait és szárnyait már letörtük. Szerintem, Fatma Szultána volt.” Hürrem: „Annyiszor figyelmeztettem! Azt akarják, hogy bevérezzem a kezem!” Sümbül: „Szerintem, le kellene lepleznünk… egyértelmű bizonyítékokat fogok eléd tárni.” Hürrem: „Sümbül, ugye te is hallottad mit mondott? Hogy az egyik hercegem meg fogja ölni a másikat!” Sümbül: „Á, nem is ért hozzá! És nem is tudja, mit beszél!”

Ferhat Aga egy kis innivalót visz Süleymannak, hogy azzal segítsen neki elaludni. Süleyman: „Gondolod, hogy lehetséges? Lesz még béke ezen kupolák alatt?” Ferhat: „Ez a palota az ok arra, hogy Michael Arkangyal Allah nyilait használta. Néhány embernek tavasz jön, másnak tél. Te kitiltottad innen a nyilakat. Több döntést hoztál, ami egyeseknek a nyarát téllé változtatta, mások telét pedig tavasszá. Most talán ki kéne lőnöd az utolsó nyiladat… a szívedbe… Ez, ez a te szíved… dobd a tűzbe, hadd váljon hamuvá… hogy ebből a hamuból remény válhasson.” Süleyamn fájdalmasan bámulja Mustafa levelét.

Nurbanu Gazanfer ágya szélé ül. Megpróbál felkelni, de a Szultána nem engedi: „Jól vagy?” Gazanfer: „Köszönöm, Szultánám. Sokkal jobban.” Nurbanu: „Beszéltem az orvosokkal. Azt mondták, hogy néhány napon belül felállhatsz.” Gazanfer: „Távol lenni tőled egyenlő a halállal. Most veled vagyok. Veled lenni egyet jelent a mennyországgal.”Nurbanu mikor távozik, Fahriyét találja, aki rá vár: „Szultánám, hallottam, hogy Gazanfer Agát teszed meg a hárem agájának.” Nurbanu: „Jól hallottad. Gazanfer eunukká változott csak azért, hogy velem lehessen.” Fahriye: „Ez nagyon nagy áldozat.” Nurbanu: „Úgy, mint Hürrem Szultána, nekem van hűséges szolgám. Olyan szolga, aki annyira hűséges, mint egy kutya.”

Selim közben Nessihhel beszélget: „El fogom mondani a fővárosnak, amit Graciáról mondtál, és megteszünk mindent, hogy megmentsük.” Nessih: „Köszönöm, Hercegem! Leköteleztél” Kopognak, Nurbanu érkezik, így Nessihnek távoznia kell. Nurbanu: „Kaptunk hírt Kutahyából.” Defne levele: „Nurbanu Szultánám. Minden kívánságod szerint alakul. Beyazit Herceg ágyasa lettem. Biztos vagyok abban, hogy idővel, a szívét is meghódítom. Nem tudom, hogy hasznos-e, de Beyazit Herceg egy zsidótól kért kölcsönt, és, hogy vissza tudja fizetni, Mihrimah Szultánától kért segítséget. A Szultánának írt levelet a saját szememmel láttam. Egyelőre ennyi. Várom további parancsodat.” Selim: „Nézd csak! Kit üldöz a testvérem!” Nurbanu: „Mihrimah Szultána fog neki segíteni, igaz?” Selim: „Egy percig ne kételkedj, Nurbanu. Mihrimah már segített neki a múltban a hasonló ügyeiben.” Nurbanu: „Ezúttal nem fog. Mi majd megakadályozzuk.”

Rüstem a Divánon: „Nagyuram, már elkezdünk nyomozni azok után, akik felbuzdították a népet Hürrem Szultána ellen, hogy bosszulják meg Mustafa Herceg halálát. Sokullu: „Úgy hallottuk, a kávéházban indult az egész.” Rüstem: „A kávéházak sajnos azzá a helyé váltak, ahol az emberek szítják és mindenfélére buzdítják egymást.” Süleyman: „Ebu Suud Efendi úgy véli, hogy a kávéházakba csak a silány emberek járnak, ahol játszanak és alkoholt isznak, majd utána kávét. Egész idejüket problémáik kibeszélésével töltik. Iszákossá válnak, így hanyagolják az imádkozást és a kötelezettségeiket. Ezért a kávéházakat be kell zárni. Ráadásul azt is meg kell tiltani, hogy egyáltalán kávét lehessen a továbbiakban fogyasztani. Küldött is egy rendeletet, hogy teljesíteni tudjuk ezt. Beleértve ezt a palotát is, mostantól sehol nem lehet kávét inni a birodalmon belül.” Sokullu: „Mi legyen a kávéházakkal?” Süleyman: „Égessétek le mind! Mostantól népem nem gyülekezhet ilyen helyen, és szíthatja a bajokat!” (Megyjegyzés: A történelemben pont fordítva történt. Ebu Suud pont, hogy nagyon is támogatta a kávéházak megjelenését, és a kávé fogyasztását. Habár az oszmán tanítók, azon a véleményen voltak, hogy a kávénak olyan hatásai vannak, mint a drognak, és mivel sem a törvényeik sem a vallásuk nem engedélyezte, hogy ilyen szereket használhatnának, ezért be kellene tiltani. Ebu Suud viszont olyan következtetésre jutott, hogy mivel káros hatását nem tudták kimutatni, viszont a pozitívet igen, ezért nem lehet betiltani e szer használatát.)

Hürrem és Gülfem azon beszélgetnek, hogyan fogják kibírni kávé nélkül. Gülfem: „Nem értem, hogy alakulhattak így a dolgok? Egyáltalán, miért hagytad el a palotát?” Hürrem: „Addigra már úgyis meghaltam… Amit az épületben hallottam, megölte a lelkemet…” Gülfem: „Mit hallottál?” Ekkor érkezik Sümbül: „Ahogy gyanítottam, Szultánám. Az utóbbi incidens hátterében Fatma Szultána állt.” Gülfem: „Biztos vagy benne, Sümbül Aga? Nagyon nagy ez a vád.” Sümbül bólint. Gülfem: „Remélem, van bizonyítékod.” Sümbül: „Van.”

Beyazit Atmacához: „Lala Mustafa írt. Továbbította, mi történt az óta, amióta ott van. Semmi komoly. Úgy tűnik, Selim szünetet tart.” Atmaca: „És Nessih? Mit akar?” Beyazit: „Lala még nem jött rá. De ő is olyan ember, aki a gyönyörnek él.” Hussain érkezik: „Hercegem! Az arany, Rüstem Pasa parancsára megérkezett. Csakhogy támadás érte.” Beyazit Atmacához: „Menjünk! Állítsuk meg őket!” Hussainhoz: „Ki tette és miért?”

Hürrem belép egy kicsi szobába, ahol Melek tartózkodik: „Szóval, azt jelenti, hogy ezt az egészet Fatma Szultána tervelte ki? Meg akart ölni, és te segítettél neki!” Melek: „Szultánám, esküszöm, nem vagyok hibás!” Gülfem: „Fatma Szultána tette?! Ő adta a parancsot?!” Melek bólint. Hürrem: „Vigyétek!”

Ferhat Aga Hürrem érkezését jelenti be a Szultánnak. Hürrem: „Nagyuram. Megtudtam, ki parancsolta meg ellenem a támadást… Fatma Szutlána. Ő az, aki azt akarta, hogy az utcán öljenek meg.” Süleyman: „Hallod is, amit mondasz?! Fatma Szultána a húgom!” Melek lép be a szobába. Hürrem: „Beszélj, asszony! Mondj el mindent, amit nekem és Gülfemnek is mondtál!”

Gülfem: „A kalfád, Melek Hatun minden beismert. Hürrem épp most tájékoztatja a Szultánt.” Fatma: „Szóval, nem csak véletlen volt… hogy Melek oly hirtelen eltűnt. Allah a megmondhatója, mit tettek vele.” Gülfem: „Mire volt ez jó, Szultánám? És ha Hürrem Szultána meghalt volna? Mi lett volna utána? Mit mondanál a Szultánnak?”

Süleyman szemtől szembe néz Fatmával: „Igaz az, amit ez az asszony állít, Fatma? Hogy lefizetted az agákat és lázadást szítottál Hürrem ellen?!” Fatma: „Nem védem magam. De bármit is mondok, a döntésed nem fog változni.” Süleyman: „Ha azt mondod, nem te voltál, az elég! Ennek az asszonynak a vallomásán kívül, nincs más bizonyíték!” Fatma: „Ha azt mondom, nem én voltam, megnyugtat téged? Mert egyáltalán nem áll szándékomban ezt tenni! Mert, ahogy a te egész családod és azok, akiket szerettél, engem is tűzbe löktek!” Süleyman: „Hagyjatok magunkra… A mai napig nem küldtem senkit sem a tűz martalékává, ha nem volt vétke. Ez az incidens a bizonyíték arra, hogy vétkes vagy.” Fatma: „Hürrem maga az ördög. Ő tehető felelőssé mindenért, ami téged ért. Az a csapás, amin eddig keresztülment, az semmi! Még több kell! Csak a pokolban tudna megtisztulni!” Süleyman: „Tudom, Hürrem nem angyal… de senki sem az. Neki van valamije, ami egyikőtöknek sincs meg. A hűség. A feltétlen hűség. Eddig a napig, Hürrem egyszer nem árult el engem! Nem szúrt hátba! Trónolásom alatt ő egyszer sem, soha még csak nem is gondolt másra, hogy megfelelőbb lenne!” Fatma: „Akkor ezért öltél meg mindenkit. Felidéztem, hogy apánk hogy halt meg. Még az utolsó lélegzetét is elvették tőle! Urunk akkor vette el életét, mikor gyötörte a fájdalom. Úgy tűnik, te is így végzed.” Süleyman: „Csendet, Fatma! Elég volt!” Fatma. „Ha nem engedelmeskedem, akkor mit teszel? Kivégeztetsz? Rajta! Mustafát is megölted! Pont rajtam könyörülnél?” Süleyman: „Kifelé, mielőtt teszek valamit… kifelé! Nem akarlak többé a palotámban látni! Még a hangodat sem akarom hallani! Tűnj a szemem elől!” Fatma: „Már így is túl sokáig voltam e kupolák alatt, melyet a gyász és a halál szaga járja át.” Süleyman: „Fatma!”

Közben Beyazit embereivel azokat üldözi, akik rátámadtak az aranyára. Atmaca elhajítja tőrét, amely megáll az egyik tolvaj hátában. Hussain és az összes emberük, Beyaztot is beleértve harcolnak a tolvaj bandával. A megmaradt emberek megpróbálnak elfutni, de Atmaca útjukat állja: „Ki küldött benneteket?” Beyazit: „Kitől kaptátok a parancsot?” Megismétli, majd Atmaca megüti a férfit: „Hatalmas összeget kaptunk volna, ha ellopjuk a pénzt!” Beyazit kezdi elveszíteni türelmét: „Utoljára kérdem, kitől kaptátok a parancsot?” Atmaca még párszor megüti, aztán a férfi csak megszólal: „Állj! Beszélek, nem üss! Selim Herceg parancsára tettük.” Beyazit megöli a férfit. Az aranyat hiánytalanul átveszik.

Sokullu a Divánon: „Nagyuram, Selim Herceg beszélt nekünk a spanyol kereskedő Gracia Mendezről.” Süleyman: „Rüstem Pasa, mit gondolsz erről az emberről?” Rüstem: „Ő egy nagyon tehetős asszony. Miután kereskedik, hasznos lehet számunkra is. Sokullu: „Gracia Mendez Yassif Nassih rokona, aki a keresztény világban tiszteletet vívott ki magának.” Rüstem: „Ezért vetették börtönbe a velenceiek?” Sokullu: „Nyilvánvaló, hogy csapdába csalták. Korábban Lisszabonból menekült meg. Nagyuram, ha kívánod, üzenhetünk Velencébe, hogy azonnal engedjék el.” Süleyman nem figyel. A kint várakozó Ferhat Agát bámulja. Azon gondolkodik, amit Ferhat mondott neki Mustafa leveléről. Sokullu: „Nagyuram!” Rüstem: „Nagyuram! Jól vagy?” Süleyman visszazökken a jelenbe: „Hogy van Mihrimah?” Rüstem: „Milyen szomorú, hogy nincs változás, Nagyuram.” Sokullu: „Ha az a doktor, Pedro megvizsgálta volna, akkor ma már sokkal jobban lenne! De Rüstem nem engedte!” Süleyman: „Hogy lehet ez? Azt mondtad, Pedro megvizsgálta!” Rüstem: „Pedro jött, én azt akartam, hogy beszéljen a többi orvossal, és így állítsák fel a diagnózist, de ő nem ment ebbe bele.” Süleyman: „Mihrimah egészségéről van szó! Hogy gondolhatod, hogy így működhet?! Mehmet Pasa, mondd meg az orvosnak, hogy jöjjön és vizsgálja meg a lányomat!” Süleyman összetekeri a kezében lévő dokumentumot, és feláll, hogy távozik. Sokullu: „Még nem mondtál semmit Gracia Mendezről, Nagyuram.” Süleyman: „Miután segítséget kértek tőlünk, ajtónk nyitva áll.”Süleyman a Diván bejáratánál: „Ferhat Aga, készülődj! Elmegyünk!” Fatma búcsúzkodik. Átölelik egymást Gülfemmel: „Jó utat kívánok! Bár azt mondhatnám, maradj még egy darabig, de mindenkinek jobb lesz, ha elmész.” Fatma: „Igazad volt, Gülfem… Csak a halál mentheti meg… Hagyjuk életben… még jó sokáig… Hadd érezzen még nagyobb nyomorúságot, hogy még egy fiát elveszíti!” Hürrem föntről nézi őket. Sümbül: „Fatma Szultána is elment… Nem maradt más, aki utadban állhatna.” Hürrem: „Jelenlegi problémánk Nurbanu. Úgy akar repülni, mint a madár. Le kell törnünk a szárnyait.”

Rüstem Sokulluval és Pedroval a palotájában: „Elmondták a szabályokat?” Pedro: „Tudom, Pasám, minden tilos. Rüstem: „Remélem, jó orvos vagy, különben kiválaszthatod kivégzésed módját.” Pedro: „És ha meggyógyítom?” Rüstem: „Akkor kérhetsz tőlem bármit.” Pedro: „Először szabadíts ki. Aztán aranyat kérek. Sok aranyat. Meg egy hajót, amivel visszatérhetek Spanyolországba.” Egy szolgáló értesíti őket, hogy a Szultána készen áll fogadásukra. Rüstem megy elől, majd Pedro. Hürrem is a bent van. Pedro üdvözli Hürremet, majd: „Miért zártátok így el?” Rüstem: „A függönyön keresztül fogod megvizsgálni.” Hürrem: „Signor Pedro, találd meg a gyógymódot a lányom bajára, aztán bármit kérhetsz tőlem.” Pedro: „Szultánám, először szabad akarok lenni, aztán…” Rüstem leállítja. Pedro letérdel, hogy hozzáférjen Mihrimahhoz. Aztán feláll: „Így nem látok semmit. Szét kell húznotok a függönyt.” Rüstem: „Lehetetlen!” Hürrem: „Rüstem Pasa! Hagyd dolgozni az orvost!” Rüstem megpróbál kibúvót találni, de Hürrem csak rászól. Nincs más választása, meg kell tennie. Rüstem: „Menjen, akkor.” Pedro meglátja Mihrimaht… Megpróbálja megvizsgálni. Rüstem: „Ne nyúlj hozzá!” Pedro ránéz, Rüstem: „Siess! Gyerünk már!” Pedro: „Fáj?” Mihrimah: „Igen, nagyon.” Hürrem: „Mi ez a betegség?” Pedro: „Gyanakszom valamire, de hogy biztos legyek benne…” Rüstem leereszti a függönyt: „Kellj fel.” Pedro: „Hozok saját orvosságot, de személyesen kell rákennem.” Rüstem: „Nem, nem te fogod csinálni! A női orvos fogja!” Pedro: „Szultánám, ha nem megfelelően alkalmazzuk az orvosságot, akkor nem használ. Sajnos, rajtam kívül senki nem tudja, hogyan kell használni.” Mihrimah: „Rüstem! Miután ez az egyetlen módja, hogy felépüljek, elfogadom! Minden nap jönni fog!

Beyazit egy ládába teszi annak az embernek a fejét, akit Selim felbérelt, valamint egy levelet: „Évekig, miután ugyanaz a vérünk, és ugyanabból a lélekből vagyunk, a testvéremnek hívtalak. De egy testvér nem tesz ilyet a saját testvérével. Nem dolgozna a háta mögött és nem tenné rá a kezét a tulajdonára. Nem küldene banditákat, hogy rabolják ki. Ha a testvéremnek hívlak, akkor hogy nevezzem Mustafát és Cihangirt? Széttörted a testvériség kötelékét, Selim. Mostantól nem vagy a testvérem. Szemet szemért, fogat fogért!”

Hürrem: „Jónak látom, Signor Pedrót. Remélhetőleg meg tudja gyógyítani Mihrimaht.” Sümbül: „Igen, Szultánám, reméljük. Szegény már napok óta szenved!” Hürrem: „És hogy van a Szultán? Azt hittem, Mihrimah mellett fogom találni, de nem volt ott.” Sümbül: „Nem tudom, hogy mondjam el, de Nagyurunk, míg te Mihrimah Szultánával voltál, elment Edirnébe.”

Edirnében Süleyman fia levelét olvassa, miben Mustafa arról ír, hogy nem árulta el apját. Ismét megjelenik lelki szemei előtt a kicsi Mustafa, majd a kandallóra koncentrál.

Hürrem az ablak előtt ücsörög és kifelé bámul. Sümbül hoz neki meleg tejet, hogy majd ezzel jobban lesz. Hürrem: „Nem is hagyott nekem üzenetet.” Sümbül: „Ne légy ilyen szomorú. Nyilvánvaló, hogy a Szultán csak egyedül akar lenni.” Hürrem: „Amikor szembe néztem a halállal, és amikor a Szultán odajött, hogy megmentsen, a szemében hegyeket láttam… hegyeket, melyeket nem tudunk megmászni… Mindketten egy véget nem érő télben élünk… Milyen szépen mondta Rumi: „Oh, harcos! Ne keress kifogásokat végzetedre! Ne hárítsd át hibáidat másokra! Vedd észre hibáidat, fordulj meg, és nézz magadba! Amin keresztülmentél, azt nem az árnyékod csinálta, hanem te magad! Mit tettem, hogy nem vettem észre, hogy visszafordultam hozzád? Miért ültetted, ha utána nem arattad le a gyümölcsöket? Tetteid a testedből és a lelkedből származnak…”

Visszatérve Edirnébe. Süleyman még egy utolsó pillantást vet a kicsi Mustafára, majd a levelet és a gyűrűt bedobja a tűzbe. Ezzel minden rossz emlék semmivé lesz és a kicsi Mustafa sem jelenik meg többé…

592 megjegyzés:

  1. Hello all,

    Én vagyok egy privát hitelező, ajánlom kölcsön 3% ez egy legitim cég becsülettel, és a különbség készek vagyunk, hogy segítsen ki bármilyen pénzügyi probléma, hogy te kínálunk minden típusú hitel, így ha érdekel ez a kölcsön ajánlatát kérjük vegye fel velünk a mi e-mail: wagner_firm1@blumail.org

    Is biztosítja a nyomon részleteket, hogy mi folytathatja a hitel azonnal.

    név:
    Szükséges összeg:
    Időtartam:
    ország:
    Cél lejárta:
    Havi jövedelem:
    Telefonszám:

    Fel velünk a kapcsolatot a fenti részleteket e-mail: wagner_firm1@blumail.org

    Üdvözlettel mindenkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok


    1. Helló

      Szüksége van valamilyen hitelre vagy bármilyen típusú finanszírozásra? Lefoglalták a bankját rossz hitel miatt? Van fizetett számlája vagy adóssága? Jó visszafizetési ütemtervünk van, alacsony kamatlábon 2%. További információért forduljon hozzánk közvetlenül az alábbi e-mail címre: REMY.CREDIT111@gmail.com,

      Hitelkérelmi nyomtatvány

      A pályázók neve: ____________________
      Kölcsön Kért összeg: __________________
      Hitel időtartama: _________________
      A hitel célja: _______________________
      A kérelmező címe: _________________
      havi bevétel……………..
      Foglalkozása: __________________________
      Város: ___________________________
      Állapot: __________________________
      Ország: __________________________
      Nem: _____________________
      Kor: ________________________
      Kölcsönt kérjen ………..
      Telefonszám:___________________________________
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,
      A cég neve: REMY.FINK CREDIT
      Cég E-mail REMY.CREDIT111@gmail.com
      Vállalat NMLS ID: 517219
      Legjobbakat kívánom,
      REMY.FINK …

      Törlés
  2. Mindenki, van szüksége egy igazi kölcsönt fizetni a számlákat, vagy megoldani minden
    pénzügyi problémák, kérjük, forduljon hozzám e-mailben:
    rbinvestment11@outlook.com
    Kínálunk mindenféle hitel.

    jó napot hölgyeim és szelíd ember vagyok, istenfélő, becsületes hitel hitelező, aki megváltoztathatja az életed a rossz, hogy jó, kínálunk valódi és törvényes hitel, kínálok kölcsönt az egyéni és a közszférában, hogy szükségünk van a pénzügyi támogatás, akkor soha sajnálom semmit ebben a hitelügylet, mert én fog neked mosollyal keresztül ki ezt a tranzakciót, mert ahol nem született, hogy egy vesztes, én feltételek nagyon egyszerűek, mit vársz, miért nem próbálja ki a hitel cég, és légy szabad re tartozások és poverty.If van szüksége egy igazi hitel segítünk, én hitelesített, regisztrált és legit hitelező. kérjük vegye fel velünk most e-mailben: rbinvestment11@outlook.com,
    rbinvestment12@outlook.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló

      van szüksége valamilyen hitelre vagy bármilyen finanszírozásra? Nem fizetett vissza a bank? Van fizetett számlája vagy adóssága? Jó visszafizetési ütemtervünk van, alacsony kamatlábon 2%. További információért forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: REMY.CREDIT111@gmail.com,

      Hiteligénylési űrlap kitöltése alatt:

      Teljes név:.........
      Ország / állam: ...............
      Összeg:.................
      Hitel időtartam: ........
      Telefonszám:.....
      Foglalkozása:.........
      Születési dátum:.......
      Havi bevétel:.......
      Szex:..........
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      A cég neve: REMY.FINK CREDIT
      Cég e-mail címe: REMY.CREDIT111@gmail.com
      Vállalat NMLS ID: 517219
      A legjobbakat kívánom neked,
      REMY.FINK ...

      Törlés
  3. Jó napot mindenkinek.

    Szüksége van egy kölcsön? Ön, az adósság? Kell kezdeni a üzleti és tőke? Szüksége a hitel vagy finanszírozási bármilyen okból? Segítséged van végül itt, adunk hitelek csak 2 %-os olcsó és megfizethető bárkinek, ha érdekel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk ma: ma a khalifafinancialcompanies@gmail.com, és kap kölcsönt.

    Szolgáltatásaink gyors és megbízható, hitelek alkalmazása után 3 órán belül jóváhagyják. Kínálunk hitelek minimum 2.000 legfeljebb 10 millió euró. We are tanúsított, és a magány 100 % biztonságos, Amerikai Egyesült Államok. Többé aggódnia a hitel vagy finanszírozási és írjon nekünk ma, e-mailen (khalifafinancialcompanies@gmail.com) keresztül, és kap egy azonnali hitel jóváhagyásának ma.

    VálaszTörlés
  4. Figyelem,
    Alkalmazni a gyors és kényelmes hitel fizeti ki számláit, Xmas kölcsön,
    Jelzáloghitel, konszolidációs hitelt, és elkezd egy új vállalkozás, vagy
    újra finanszírozás a projektek egy legolcsóbb kamatláb 3%.
    Ne lépjen kapcsolatba velünk ma via :( Rosesmithloancompany @ gmail.com) a hitel
    szükséges összeget. Mi hitelesített, regisztrált és legitim hitelező.
    Akkor lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha érdekelt abban, hogy ez a kölcsön, lépjen kapcsolatba velünk
    További információ a hitel folyamat, folyamat, mint a hitelfeltételek
    feltételekkel és hogyan a hitel kerül át az Ön számára. Szükségünk van a sürgős
    válasz, ha érdekel.
    Először információkat kell ismerni

    Teljes nevek: ............
    Szükséges összeg a Hitel: ......... ..
    Telefonszám:…………
    Időtartam: ............
    Ország:………….
    Állam / tartomány: ...............
    Havi bevétel:……….
    Családi állapot:………..
    Kor / Nem: ............ ..
    Hitel Cél: ............ ..

    Megjegyzés: Az összes válasz kell továbbítani:
    ROSESMITHLOANCOMPANY@GMAIL.COM
    a gyors feldolgozást.
    Köszönöm.

    C.E.O / Rose Smith.

    VálaszTörlés
  5. Helló, én egy privát kölcsön hitelező adom ki kölcsön azoknak, hogy szükségünk van a hitel, és az, hogy szeretnénk, hogy egy új business.I adja ki személyi kölcsönök, Business Hitelek, Diákhitel, Company kölcsönök és mindenféle hitel , karácsony hitel érdekelt mértéke 2% érintkezés ma: davidharryloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves hitelnyújtó,

      XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

      Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani egy vállalkozás előtt Xmas van szüksége egy Xmas hitel? adunk mind a vállalati, mind az egyéni, így ha szükség van sürgős kölcsön most 12 óra alatt adhatunk hitelt késedelem nélkül rendben
      Xmas hitel jelenleg elérhető 1% -os alacsony kamatláb esetén: kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

      Törlés
  6. Van szüksége hitelek projekt beruházási hitel, személyi hitel, üzlet, lakáshitelek, diákhitel, konszolidációs hitelek és kölcsönök különböző projekt? azok számára, akik szeretnék, hogy egy kölcsön a cég a kapcsolatot velünk ma (ericfinancee@gmail.com vagy ericfinancee@outlook.com), és kap a hitel még ma.

    VálaszTörlés

  7. Potenciális kölcsönhitelező vagyok, és kölcsönt adok a szegényeknek és a rászorulóknak, ha sürgős kölcsönre van szükséged, forduljon hozzám most az e-mail címemre cloudloancenter@gmail.com
    Az a feladatom, hogy segítsek a szegényeknek és a rászorulóknak, hogy most lépjenek kapcsolatba velem

    Szeretlek

    VálaszTörlés
  8. Kölcsönök mindenki számára! Te itt keresel valódi hitelforrást? Ön kölcsönt keresett, és még mindig nem tudja, hogyan szerezhet egyet? Ne aggódj többet, mivel a segítséged végre itt van, mindössze 2 százalékos hiteleket kínálunk. Lépjen kapcsolatba velünk a Finance.4all@aol.com címen, és kapja meg a mai problémáit. Szolgáltatásaink 100% -ban megbízhatóak, mivel ez egy olyan jogszerű vállalat, amelyre bízhat, hogy megoldja pénzügyi problémáit, mind a foglalkoztatottak, mind a munkanélküliek üdvözlendő.

    Kösz
    John Dyke
    FINANCE4ALL
    www.financeforall.webs.com
    E-mail: Finance.4all@aol.com vagy Johndykeoffice@gmail.com.

    VálaszTörlés
  9. Az én nevem tony jelöli a külföldi hitelezőt, kölcsönadom a vállalatot és az egyéni vállalkozást egy 3% -os olcsó áron, kapcsolatba léphet velem e-mailben: comparativeloanfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. Az én nevem tony jelöli a külföldi hitelezőt, kölcsönadom a vállalatot és az egyéni vállalkozást egy 3% -os olcsó áron, kapcsolatba léphet velem e-mailben: comparativeloanfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  11. FOGLALKOZHATÓ HITELKERESKEDELEM NEM KIFEJEZETT DÍJAKNAK

    Helló,

    Mik a pénzügyi szükségleteid?
    Készítünk hitelt legalább $ 2,000.00-tól maximum 100,000,000.00-ig, kényelmes időtartammal, amely 1 és 30 év közötti, 3% -os kamatcsökkentéssel. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: constantloanfirm1@gmail.com


    Szüksége van egy üzleti kölcsönre?
    Szüksége van egy személyi kölcsönre?
    Szeretne vásárolni egy autót?
    Szeretne refinanszírozni?
    Jelzáloghitelre van szüksége?

    Szüksége van egy hatalmas tőkére, hogy elindítsa üzleti javaslatát vagy bővítését? Elvesztette a reményt, és úgy gondolja, nincs kiút, és a pénzügyi terhei továbbra is fennállnak?
    Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a lehetséges üzleti együttműködéssel

    Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: constantloanfirm1@gmail.com
                                        constantloanfirm@yahoo.com

    VálaszTörlés
  12. Szüksége van kölcsönre? Lépjen velünk kapcsolatba az összegével, időtartamával, telefonszámával. E-mail: milanfinancialcompanies@yahoo.com

    VálaszTörlés
  13. Szeretném megköszönni, hogy Mrs. Nacy adta nekem a kölcsönt, amikor megtudtam, hogy miként kapott egy kölcsönt a Lucas Társaságtól, és kölcsönt kértem és kölcsönöket kaptam. Ha ma szüksége van sürgős hitre, hogy elkerüljék az internetes bűnözőket, most e-mailen tekinthető jogos hitelnek; LUCASLOANLENDINGCOMPANIA@YAHOO.COM, honlap: lucasloanlendingcompania.webs.com

    VálaszTörlés
  14. A hitel cég mindenféle hitelt nyújt
    Üzleti hitel, magánhitel, autóhitel, lakásvásárlási kölcsön, lakásfelújítási kölcsön, háztartási kölcsön, minimális kamatlábbal.
    Ha sürgos kölcsönre van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az e-mail hitelezo cégeinkkel: viktoria.janosinc@gmail.com

    VálaszTörlés
  15. Szüksége van gyors hitelfelvételre? Ha sürgős hitelre van szüksége az adósság rendezéséhez, kérlek forduljon a hitelcéghez, most a cégem e-mailen keresztül: (viktoria.janosinc@gmail.com)

    VálaszTörlés
  16. SZÜKSÉG VAN SZÜKSÉG URGENT KÖLCSÖNHATÁROZÁS MOST.

    (Franklinsloans37@gmail.com)

    Keres üzleti kölcsönet? Személyi kölcsön, lakáshitel, autó

    Kölcsön, diákhitel, adósságkonszolidációs hitel, fedezetlen hitel, vállalkozás

    Tőke, stb .. Vagy megtagadták a hitel egy bank vagy a

    Bármely okból. Magántulajdonosok vagyunk hitelek

    A vállalkozások és a magánszemélyek számára egy alacsony és megfizethető kamatlábon

    2% kamatláb. Ha érdekelt a kölcsön? Lépjen kapcsolatba velünk ma

    (Franklinsloans37@gmail.com) és kapja meg a kölcsönt ma.

    Sürgős hitelt vagy bármilyen más pénzügyi támogatást igényel?

    Minden típusú kölcsön 2 százalékos (2%) kamatot kínál. E-mail nekünk most

    A következő címen: Franklinsloans37@gmail.com

    teljes név

    születési dátum::

    ország:

    Foglalkozása:

    hitelösszeg:

    Kölcsön időtartam:

    Hitel cél:

    havi bevétel:

    Küldjön e-mailt most (Franklinsloans37@gmail.com)

    Üdvözlettel

    Henry Franklin úr.

    Fő hirdető

    WILLIAMS LOANS LTD.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves hitelnyújtó,

      XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

      Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani egy vállalkozás előtt Xmas van szüksége egy Xmas hitel? adunk mind a vállalati, mind az egyéni, így ha szükség van sürgős kölcsön most 12 óra alatt adhatunk hitelt késedelem nélkül rendben
      Xmas hitel jelenleg elérhető 1% -os alacsony kamatláb esetén: kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

      Törlés
  17. Köszönöm ezt a nagy kölcsöntársaságnak, hogy a nevem voriel. Megtaláltam ezt a nagyszerű embert, Tom úr, aki 31 000 eurós hitelösszeget ajánl fel, annyira összezavarodtam, amíg valaki ezt a nagyszerű vállalatot, aki késedelem nélkül kölcsönad, felveheti a kapcsolatot a céggel Bármilyen kölcsön kapcsolattartó e-mail (tombradinvestment@gmail.com)

    VálaszTörlés

  18. URGENT GENUINE LOAN OFFER KÉRÉS MOST, sunlightloans14@gmail.com

    Jogos, megbízható pénzhitelező vagyunk.
    Pénzügyi segítséget nyújtó vállalat vagyunk. Olyan magánszemélyeknek adunk pénzt, akik pénzügyi segítségre szorulnak, akiknek rossz a hitük, vagy akiknek pénzre van szükségük a számlák megfizetésére, befektetni az üzletbe.

    Szeretném használni ezt a médiumot, hogy tájékoztassuk önt arról, hogy segítséget nyújtunk
    Szeretnék felajánlani egy kölcsönt.

    Meg kell adnia nekünk a következőket: (sunlightloans14@gmail.com)

    Teljes név ................
    Ország ...................
    Mennyiség .....................
    Telefonszám ........
    A hitel futamideje .........
    A hitel futamideje .........
    SEX .......................

    Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba: sunlightloans14@gmail.com

    VálaszTörlés
  19. Tisztelt Hitelkeresők

    Ön bármilyen pénzügyi nehézségekkel küzd? Szeretné kezdeni a saját vállalkozását? Ez a hitelintézet világszerte létrehozott emberi jogi szervezeteket, azzal a kizárólagos céllal, hogy segítse a szegényeket és az életben lévő pénzügyi nehézségekkel küzdő embereket. Ha hitelre szeretne pályázni, lépjen vissza hozzánk az alábbi e-mail címre: elenanino0007@gmail.com

    Név:
    Hitelösszeg szükséges:
    Hitel időtartam:
    Mobil szám:

    Köszönöm és Isten áldja meg
    BIZALOM
    Elena

    VálaszTörlés

  20. Kell hitel? Ha igen, akkor e-mail: (dakany.endre@gmail.com) további részletekért.

    Hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  21. Hitel ajánlat.

    Jó napot,
    Regisztrált magánhitelező vagyok. Kölcsönöket nyújtunk azért, hogy segítsük az embereket és a vállalatokat pénzügyi helyzetük világszerte történő javításában, egy éven belül alacsony, 3% -os éves kamatlábon, 30 év visszafizetési határidővel bárhol a világon. Kölcsönt nyújtunk az 5000 és 500 000 000 euró között A hitelek a legmagasabb biztonsággal vannak biztosítva a legfontosabbak. Az érdeklődő személy e-mailben lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

    VálaszTörlés
  22. Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, diákhitelt, autókölcsönöket stb. Ha érdekel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  23. figyelmébe:

    Ön bármilyen pénzügyi nehézségben van? Szüksége van egy kölcsönre, hogy törölje az adósságait? Szándékozik-e növelni a pénzét? Olyan üzletember vagy, aki bővíteni szeretné cégét. Ön itt van, hogy értesítse a valódi, megbízható és hatékony hitelnyújtó céget a hatékony hitelekről, amelyet mind a magánszemélyek, mind a kormányzat elismert nagy hatékonyságunkért. A Uncle Buck Financialnél 3% További információért forduljon hozzánk e-mailen: unclebuckfinancelltd@gmail.com

    A SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMAZZA:
    *Lakásfelújítás
    * Befektetői hitelek
    * Auto kölcsönök
    * Adósság-konszolidáció
    * Ház kölcsön
    *Felvehető hitel határa
    * Második jelzálog
    * Üzleti hitelek
    * Személyi kölcsönök
    * Nemzetközi kölcsönök

    VálaszTörlés
  24. Szüksége van egy kölcsönre, hogy vállalkozást indítson, vagy fizesse meg a számláit és vállalati pénzügyeit ingatlanokra és bármilyen típusú üzleti finanszírozásra. Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati testületeknek 3% -os kamatlábon. Kölcsönzéseket adunk a hitelt érdeklő, komoly gondolkodású emberek számára, ha érdekli az e-mailt: Creditplusfinance11@gmail.com

    VálaszTörlés
  25. Projektjeik finanszírozásához és álmok (queenethloans@gmail.com) Adunk hitelek alacsony kamatláb 2% A döntés, hogy csatlakozzanak egy projekt 2, egy dolog; Keressen finanszírozást, hogy felismerhesse, hogy ez egy másik. Annak érdekében, hogy a kkv és aggodalmak bővíti program megerősítése a vásárlóerőt a polgárok, ők egy csoportja, akik regisztrált csapat A pprivate és azt mondta, támogatja hozzáférhet jobb életkörülményeket. Köszönjük minden kedves embernek, hogy jól megvizsgált és elérhető legyen a hétköznapi emberek körülményei között. A szolgáltatás minőségét az irodánk segít eldönteni, személyi kölcsön, amely megfelel Önnek: * Credit finanszírozás * Kereskedelmi Loan * A befektetési alapok * Hitelek adósság konszolidáció * Hitelkeret * Egyes jelzálog * beszerzése hitel * Személyi kölcsönök Te vagy az egyetlen parancs, és eldönti, mennyire elégedett vagy. Fel kell vállalnia a költségét. Ügyeljünk arra, hogy a szükséges összegeket biztosítsuk a projektek végrehajtásához. A Queeneth Loans hiteles és hiteles hitelintézet, megbízható és megbízható pénzhitelező cég. További információ kérése ma (QUEENETHLOANS@GMAIL.COM) WhatsApp: +2348062209818 Köszönjük

    VálaszTörlés
  26. Kell valamilyen okból kölcsön? Megcsaltál már? Félsz attól, hogy kölcsönöket vásárolnod Afrikában, olyan hitelre van szükséged, amely vállalkozást indíthat és befektethet a cégedbe?
    Az ajtónál egy kölcsönhitelező cég kínál magán, kereskedelmi és üzleti kölcsönöket az emberek számára anélkül, hogy bármit tőlük kellene kérnie
    Hiteleket nyújtunk az ügyfelek 2,5% -os diszkontráta esetén, és 3 és 50 év közötti visszafizetési idővel
    Jelentkezzen ma és kapja meg a hitelét, amelyet mindig álmodott ma a Pineheartloanfirm@gmail.com oldalon, mert a kölcsön csak egy lépésre van tőled
    Nem stressz sem probléma hitel küldeni 48 órán belül

    További információk kérése


     
     
                                                   Pineheartloanfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  27. szabina-laszlo Hitel cég itt, hogy bármilyen hitelt kell 24 órán belül. a hitel cég már eddig közül az elso 5 hitel cégek internetes évtizedek óta. ha szüksége van egy sürgos kölcsön, hogy rendezze bármilyen tartozás kérjük vegye fel velünk a cégünk e-mail címét az alábbi részletes leírást cég kapcsolattartó e-mail: ( szabina-laszloincorp@naver.com )

    VálaszTörlés
  28. Hogyan kaptam meg kívánt hiteltámogatást egy megbízható hitelnyújtó cégtől (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) Jó nap mindenkinek ANNE Herman vagyok A nevem az Egyesült Államokból szeretnék köszönetet mondani és nagy elismerést REMY úrnak.CREDIT Hitel Társaság, hogy kölcsön nyújt nekem alacsony kamatlábú házam vásárlását. Köszönöm neki, hogy megadta nekem ezt a kölcsönt. A barátaim ott, akiknek szüksége van hitelt különböző célokra tanácsot, hogy kapcsolatba lépjen Mr REMY.CREDIT Hitel társaság hitel helyett csődbe jutni a csalók online. Nagyon boldog vagyok ma Mr REMY.CREDIT Hitel Társaság miatt. Tehát, ha kölcsönökért szeretne kapcsolatba lépni velük, akkor kapcsolatba léphet velük: (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) vagy hívja fel: +2349067590395.

    VálaszTörlés
  29. Jó napot mindenkinek!!!
    A nevem Anela Belmiro, 3 héttel ezelőtt, kölcsönt kerestem a lányom műtétjének fizetésére, kétségbeesésem miatt különböző csalók kezébe kerültek, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és összesen 5 000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezett a JOAN NORMA LOAN COMPANY-hoz (joannormaloancompany@gmail.com) az interneten, soha nem hittem, hogy valaha valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online És látta a más országok különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitelcég segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb mint 24 órán belül megkaptam a kölcsöntámlát a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? Szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Helló,

    Keres üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, jelzálogokat, autóhiteleket, diákhiteleket, adósságkonszolidációs kölcsönöket, fedezetlen kölcsönöket, kockázati tokét stb. Ön a megfelelo helyen van. Magántulajdonosi hitelezo vagyok, aki alacsonyabb kamatozású és megfizetheto kamatlábon 3% -ot kölcsönöz magánszemélyeknek és üzleti vállalkozásoknak. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  31. Kell hitel? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? mezogazdasági és projektfinanszírozás? adunk ki mindenféle hitel 2% kamat! Kapcsolatfelvétel e-mailben; (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  32. Mi a Loan Arranger Limited 3% -os kamattámogatást nyújt ügyfeleinknek, vagyunk 100% -os garantált lízingcég, amely képes arra, hogy az ígért ügyfeleket az ügyfeleinknek szállítsa. Eredményeinkkel a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani, büszkén mondhatjuk, hogy segítünk több százezer embernek, akik nem tudnak segíteni bárhol az országban, büszkén mondhatjuk, hogy kibővítettük üzleti tevékenységünket, és ez:
    Gyors jóváhagyott hitelek, Bad Credit Welcome .. Ajánlat akár 780.000,00
    Jelentkezzen 500.000,00 euró feletti hitelre. Különböző hitel opciókat kínálunk:
    Személyi kölcsönök - akár 1000, 000.00
    Fekete jegyzett hitelek - akár 500,000.00
    Fizetésnapi hitelek - akár 5000,000.00
    Üzleti hitelek: 100 000 és 20 000 000 között
    Adósság konszolidációs hitelek - havonta költenek egy kis készpénzért. Konszolidációs hitelek: 100.000 és 5.000.000 között
    Járműfinanszírozás - 24 órán belül vezetheti az álmot
    Diákhitelek - továbbadja tanulmányait, és eléri a lehetőségeit
    Minden hitel egy tiszteletre méltó pénzügyi szolgáltatótól származik
    A feketelisták és a rossz hitelezők is szívesen alkalmazzák.
    Get Approved Now!
    További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: vegye fel velünk a kapcsolatot
    Info (willamschurchill@gmail.com vagy willamsgoodwill@gmail.com és hívja
    +27843074577 vagy whatsapp szám +27629443297)

    VálaszTörlés
  33. Szüksége van egy gyors kölcsönre?
    Szüksége van az Ön vállalkozásának finanszírozására?
    Sürgős készpénzre van szüksége személyes használatra?
    Valamilyen okból kölcsön kell kölcsönöznie?
    Szeretne új otthont?
     
    Lépjen velünk kapcsolatba: FINANCE.4ALL@AOL.COM, JOHNDYKEOFFICE@GMAIL.COM
    web: www.financeforall.webs.com

    VálaszTörlés



  34. Üdvözöljük a Moris Loan Company-nál. Ebben a cégben megtalálja a megoldásokat minden olyan pénzügyi depresszióra, amely már mérlegelt. Kapsz az álom kölcsön. Csak gyozodjön meg róla, hogy velünk dolgozik kérdése nélkül, és az ég lesz a határa. Jó irodáink vannak világszerte (Amerika, Ázsia és Európa minden más helyen). Lépjen kapcsolatba velünk ma. e-mailben: morisloancompany1@gmail.com, Honlap: http://morisloancompany1.wixsite.com/morisloancompany

    VálaszTörlés
  35. Kell hitel? Bármilyen érdekeltséget kínálunk a minimális összegtől az 5.000eurotól a maximum 500.000.000euroig, ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül:(dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  36. Sürgos hitre van szüksége, hogy kiegyenlítse az adósságát? Szüksége van egy kölcsönre, hogy új üzletet kezdjen? Szüksége van egy személyes kölcsönre? Minden típusú kölcsönöket 2% -os kamatlábbal kínálunk. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Sürgos kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés


  37. Helló

    Szüksége van valamilyen hitelre vagy bármilyen típusú finanszírozásra? Lefoglalták a bankját rossz hitel miatt? Van fizetett számlája vagy adóssága? Jó visszafizetési ütemtervünk van, alacsony kamatlábon 2%. További információért forduljon hozzánk közvetlenül az alábbi e-mail címre: REMY.CREDIT111@gmail.com,

    Hitelkérelmi nyomtatvány

    A pályázók neve: ____________________
    Kölcsön Kért összeg: __________________
    Hitel időtartama: _________________
    A hitel célja: _______________________
    A kérelmező címe: _________________
    havi bevétel……………..
    Foglalkozása: __________________________
    Város: ___________________________
    Állapot: __________________________
    Ország: __________________________
    Nem: _____________________
    Kor: ________________________
    Kölcsönt kérjen ………..
    Telefonszám:___________________________________
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,
    A cég neve: REMY.FINK CREDIT
    Cég E-mail REMY.CREDIT111@gmail.com
    Vállalat NMLS ID: 517219
    Legjobbakat kívánom,
    REMY.FINK …

    VálaszTörlés

  38. Kedves, üzleti kölcsön, személyi kölcsön, lakáshitel, autóhitel, diákhitel, adósságkonszolidációs hitel, fedezetlen kölcsön, kockázati toke stb., Vagy egy bank vagy pénzügyi intézmény kölcsönének visszautasítását vagy több okból. A megfelelo megoldás a hitel megoldásokhoz! Keresztény hitelszervezet vagyunk, hitelt nyújtunk azoknak, akiknek pozitív szükségük van rá, és azok is, akik méltók vagyunk, a 3% -os alacsony és megfizetheto kamatlábbal is kölcsönöket biztosítunk a vállalatoknak és az egyéneknek. Érdeklodés e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat





    Különbözo kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön), és együttmuködnek a testületeknél 3% -os kamatlábonként. Ez segít Önnek pénzügyi kötelezettségeinek kielégítésében, különösen a folyamatban lévo pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 50.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További tudnivalókért forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat




    Sürgős, biztonságos és gyors kölcsönre van szüksége? Kapcsolat: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.





    Kell egy kölcsön? Magántulajdonban lévõ hitelnyújtó 3% -os hitelt nyújt, vegye fel velünk a kapcsolatot; (dakany.endre@gmail.com) ma további információért.

    Hitel ajánlat





    Kell hitel? Bármilyen érdekeltséget kínálunk a minimális összegtől az 5.000eurotól a maximum 500.000.000euroig, ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül:(dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.


    VálaszTörlés
  39. Jó nap,
    A nevem Janika Róbert, hazám Magyarország. Szeretnék bizonyságot tenni arról a jó kölcsönt nyújtóról, aki két különböző internetes nemzetközi hitelezővel csalóztatott, és mindannyian azt ígérte, hogy kölcsön ad nekem, miután sok díjat fizetett, ami nem eredményezett semmit, és nem jelentett pozitív eredményt. Elvesztettem a kemény pénzt és összességében (500.000 Ft). Egy nap az interneten keresztül bonyolódtam, zavartan és frusztráltan, aztán találkoztam egy bizonysággal egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazokkal a hitelcégekkel, majd elmondtam nekik a történetemet arról, hogy két különböző hitelezővel csaltak velem, akik nem tettek semmit, csak persze több fájdalmat. E-mailben elmagyarázom a cégnek. Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert én kapom a kölcsönt a társaságukban, és én is megtettem a megfelelő választást kapcsolatba lépve velük. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit tőlem kértem, és kaptam hitelt (20,000,000Ft) a nagyvállalattól. Itt vagyok ma boldog a családommal, mert a Gina Morgan Hitel Társaság kölcsönt adott nekem, ezért fogadást tettem magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek ugyanezen őszinte hitelezőn. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. FINANSZÍROZNI A PROJEKTEK ÉS A MAGYARÁK
    (Queenethloans@gmail.com)

    2% -os alacsony kamatlábbal adunk hitelt,
    A döntés, hogy egy 2-es projektbe kezdjenek, egy dolog; Találjon olyan finanszírozást, amely lehetővé teszi számukra, hogy felismerjék, hogy ez egy másik
    A finanszírozáshoz való hozzáférés megkönnyítése és a programok vásárlóerejének megerősítésére irányuló program kiterjesztése érdekében
    a polgárok egy csoportja, akik találkoznak
    a pprivate klub és a regisztrált szóbeli képviselők hozzáférhetnek a jobb életkörülményekhez. Adunk hitelt
    minden jó ember számára, jól megvizsgált és elérhető a hétköznapi emberek számára.
    Ügynökségünk minőségi szolgáltatása segít Önnek abban, hogy eldönthesse, hogy melyik személyi kölcsön nyújt Önnek:

    * Hitelfinanszírozás * Üzleti hitel * Befektetési alapok
    * Adósság konszolidációs hitelek * A hitelkeret
    * Néhány jelzálog * Hitelszerzés * Személyi kölcsönök

    Te vagy az egyetlen parancs, és eldönti, mennyire elégedett vagy. Fel kell számolni a kiadásokért. Veszünk
    gondoskodjon arról, hogy megadja a projektjeihez szükséges összeget.
    A queeneth hitelek egy legit és hiteles hitelintézet, megbízható és megbízható pénzhitelező cég.
    ma további információkkal szolgálhat (QUEENETHLOANS@GMAIL.COM)
    Whatsapp: +2348062209818
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  41. Sürgős hitelre van szüksége, hogy kiegyenlítse az adósságát? Szüksége van egy kölcsönre, hogy új üzletet kezdjen? Szüksége van egy személyi kölcsönre? Minden típusú kölcsönöket 3% -os kamatlábbal kínálunk. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  42. A sürgős hitelét ma 3% -os kamatlábbal biztosítja a garancia és a megbízható ügyfelek számára szerte a világon. Kínálunk mindenféle hitelek 5,000euro 100,000,000euro, akkor kezdődik egy új üzleti ma is, és fizesse ki az adósságát azonnal. Kapcsolatfelvétel e-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  43. Sürgős hitel van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autóhiteleket stb. Ha érdekel, vegye fel velünk a kapcsolatot (viktoria.janosinc@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  44. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdeklődő személy e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Sok bank elutasítottad
    finanszírozásra van szüksége a vállalkozás bővítéséhez,
    Szüksége van egy személyes kölcsönre

    Készítsen kölcsönt, küldje el az alábbi részleteket:
    1. Teljes név
    2. Cím
    3. Összeg
    4. Időtartam
    5. Telefonszám
    6. Foglalkozás

    Webhely: http://24hoursloan.online/Home
    Egyéb e-mail: info@24hoursloan.online

    Mrs. Farida Stephen

    VálaszTörlés
  45. Helló

    van szüksége valamilyen hitelre vagy bármilyen finanszírozásra? Nem fizetett vissza a bank? Van fizetett számlája vagy adóssága? Jó visszafizetési ütemtervünk van, alacsony kamatlábon 2%. További információért forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: REMY.CREDIT111@gmail.com,

    Hiteligénylési űrlap kitöltése alatt:

    Teljes név:.........
    Ország / állam: ...............
    Összeg:.................
    Hitel időtartam: ........
    Telefonszám:.....
    Foglalkozása:.........
    Születési dátum:.......
    Havi bevétel:.......
    Szex:..........
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    A cég neve: REMY.FINK CREDIT
    Cég e-mail címe: REMY.CREDIT111@gmail.com
    Vállalat NMLS ID: 517219
    A legjobbakat kívánom neked,
    REMY.FINK ...

    VálaszTörlés
  46. HOGY KÖVETKEZIK A VÁLLALKOZÁSRA VAGY AZ EBBEN KIFIZETÉSÉT,

    Alacsony kamatozású hiteleket kínálunk
    1000 eurótól 10 millió euróig kölcsönözzük

    Kérjük, térjen vissza hozzánk az e-mailben, hogy segítsünk neked

    Wed webhelyünk: http://maria-victoria-vargas-puyo.webnode.com

    és lépjen kapcsolatba velünk a nevével, országával, összegével és időtartamával

    e-mailünk: mvargaspuyo1@gmail.com

    VálaszTörlés
  47. Hitel ajánlat között, különösen a súlyos, oszinte Maga a keresés
    finanszírozási vagy újraéleszteni a tevékenység vagy a megvalósítása
    egy projekt ,vagy vegyél egy lakást, de sajnos a bank kéri körülmények
    között, amely vagy incapbles, hogy töltse ki.nincs több gond egyén
    vagyok, elismerem, hitelek kezdve a 2000-500000000 € minden ember
    képes teljesíteni kötelezettségeit.sot, a kamat mértéke évi
    3%.kapcsolattartó e-mail: lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  48. Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket, stb. Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.






    A sürgős hitelét ma 3% -os kamatlábbal biztosítja a garancia és a megbízható ügyfelek számára szerte a világon. Kínálunk mindenféle hitelek 5,000euro 100,000,000euro, akkor kezdődik egy új üzleti ma is, és fizesse ki az adósságát azonnal. Kapcsolatfelvétel e-mail:(dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsönöket ajánlani.





    Kell hitel? Bármilyen érdekeltséget kínálunk a minimális összegtől az 5.000eurotól a maximum 500.000.000euroig, ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül:(dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.





    Különböző kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön) és együttműködnek a testületeknél, 3% -os kamatlábbal, annullonként. Ez segít Önnek pénzügyi kötelezettségeinek kielégítésében, különösen a folyamatban lévő pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 500.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  49. Szüksége van bármilyen hitelre vagy bármilyen finanszírozásra? Nem fizetett vissza egy bankot? Van fizetett számlája vagy adóssága? Jó visszafizetési ütemtervünk van, 2% -os alacsony kamatlábon. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba a WESTAMERICABANCO.OPEATION.USA@GMAIL.COM címen

    Hiteligénylő űrlap kitöltésekor:

    Teljes név: .........
    Ország / Állam: ...............
    Összeg: .................
    Hitel időszak: ........
    Telefonszám: .....
    Az ő munkája: .........
    Születési dátum: .......
    Havi bevétel: .......
    Nem: ..........
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    A cég neve: WESTAMERICABANCO.OPEATION
    A cég e-mail címe: WESTAMERICABANCO.OPEATION.USA@GMAIL.COM
    Vállalat NMLS ID: 517219
    A legjobbakat kívánom neked,
    ROBERT

    VálaszTörlés
  50. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  51. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  52. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  53. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  54. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  55. üdvözlet
    A nevem CSELÓCZKI ANDREA.
    Csak ossza meg ezt a mulatságot veled.
    Most kaptam 13 000 000 forintos hitelt egy nagy francia gazdasági szereplőtől.
    Veled elégedettségem volt.
    jelenleg,
    Én vagyok a legboldogabb nő a földön.
    És ez, köszönhetően egy embernek.
    Isten volt, aki az ösvényemen tette.
    És azért járok, hogy megosszák veletek ezt a bizonyságot.
    A nevét jelentése CHARLY KERKIR.
    Ő mindig olyan ember, aki mindig betartja kötelezettségeit.
    Ő az ő szavának embere.
    Ez egyedülálló.
    Ha pénzre van szükséged,
    Arra kérem, hogy forduljon hozzá.
    Ez egy nagyon hatékony ember megbízható hiteles dokumentumokkal.
    További információ a nagyszerű emberről,
    vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: andreacseloczki132@gmail.com
    vagy
    lépjen kapcsolatba a kölcsönadóval: charlyikerkir@gmail.com

    köszönöm

    VálaszTörlés
  56. Van-e bármilyen pénzügyi problémája? Szüksége van egy kölcsönre, hogy kifizetődjön
    adósságok? pénzügyi válságban vagy? bízzon bennünket abban, hogy minden típusú kezelést kezeljünk
    hiteleket, írjon nekünk e-mailben az elvismorganfinance@gmail.com címre. lát
    lent. Regisztráltunk és
    az engedélyezett cég 2% -os hitelkötelezettséget, minimum 6 éves futamidővel
    hónap, és legfeljebb 30 év.
    Kölcsönöket 2000-ben minimumra, maximum 100 millióra adunk.
    különböző szolgáltatásokat kínál *
    Személyi kölcsönök (biztonságos és nem biztonságos)
    * Üzleti hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
    * Lakásfelújítás
    * Auto kölcsönök
    * Házassági jelzálog
    * Hitelegészségügy stb
    Tehát .. ha érdekel, kérjük, térjen vissza hozzánk e-mailünkön keresztül
      elvismorganfinance@gmail.com
    vagy írjon nekünk +12133283772
    és hamarosan kölcsönöket kapsz

    VálaszTörlés
  57. Helló mindenki, a nevem Terry Cain, és ma a legboldogabb embernek beszélek az egész világon, és elmondtam magamnak, hogy minden olyan hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkről, elmondom a nevet az egész világnak és annyira boldog vagyok, hogy azt mondhatom, hogy a családom jó úton van, mert szükségem van egy 65 000 dolláros hitelre, hogy elkezdjem az egész életemet, mivel egy anya vagyok két gyerekgel, és a világ úgy tűnt, Találkoztam az Istennel küldött kölcsön kölcsönadóval, amely megváltoztatta az életemet és a családomat, az Istentől félő hitelnyújtót, Ben Davies Jr urat, ő volt a Megváltó Isten elküldött, hogy megmentsék a családomat, és először azt hittem, hogy nem lesz lehetséges amíg megkaptam a 65.000 dolláros hitelemet, tanácsot adok bárkinek, aki valóban szüksége van egy kölcsönre, hogy kapcsolatba lépjen Mr Ben Davies Jr-val e-mailen keresztül ( bendaviesloanfirm@yahoo.com ) mert ő a leginkább megértő és kedves srácos hitelező. Isten áldja meg és tartsa meg mindnyájunkat.

    VálaszTörlés
  58. Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket, stb. Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  59. A sürgős hitelét ma 3% -os kamatlábbal biztosítja a garancia és a megbízható ügyfelek számára szerte a világon. Kínálunk mindenféle hitelek 5,000euro 100,000,000euro, akkor kezdődik egy új üzleti ma is, és fizesse ki az adósságát azonnal. Kapcsolatfelvétel e-mail:(dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsönöket ajánlani.

    VálaszTörlés

  60. Jó hírek!

    Sürgősen igényel hitelt az adósság rendezésére? Ha bármilyen sürgős kölcsönre van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Kölcsönöket adunk ki 2000 euróról 1000.000.00 euróra az érdeklődő egyének, vállalatok, iskolák, egyházak számára, évi minimum 2% -os kamatlábat. vegye fel a kapcsolatot a hitelügyintézővel a vállalati e-mail (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) feldolgozásával. Isten áldjon meg.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  61. Zárja el a pénzügyi gondjait
    Mi hitel hiteles vállalat. kölcsönöket nyújtunk magánszemélyeknek
    alacsony kamatláb 2%, kínálunk személyi kölcsön, üzleti kölcsön,
    jelzálog hitel. ingatlan loan.please további információkért
    ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: felixgeorge958@gmail.com

    VálaszTörlés
  62. Zárja el a pénzügyi gondjait
    Mi hitel hiteles vállalat. kölcsönöket nyújtunk magánszemélyeknek
    alacsony kamatláb 2%, kínálunk személyi kölcsön, üzleti kölcsön,
    jelzálog hitel. ingatlan loan.please további információkért
    ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: felixgeorge958@gmail.com

    VálaszTörlés
  63. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel. végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  64. Helló,
    Sürgős hitre van szüksége? Ön adósságban van? Hibás a hiteled? a bankok elutasították-e, hitelre van szüksége, hogy saját vállalkozást indítson? Kölcsönöket adunk az embereknek a szegény / rossz Credit pontszámuk ellenére. Mind az üzleti, mind a személyes kölcsönöket hosszú és rövid időtartamú, alacsony kamatláb mellett 2% -kal csökkentjük magánszemélyek és vállalatok számára. A hitelprogramozóink gyorsak és megbízhatóak, ma alkalmazzák és azonnali válaszokat kapnak. a hitelek jól vannak biztosítva, garantáltan 100%, az ügyfelek maximális biztonságot nyújtanak. További tudnivalókért forduljon hozzánk e-mail címünkön: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM), és kapja meg a hitelét ma.
    E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
    Mrs. Magret james MD / vezérigazgató

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nevem Ádám Mária, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

      Törlés
  65. A nevem Ádám Mária, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  66. AZ ORIGINÁLIS HITELEK KÍVÁNOS ÚJJÁNLÁSA MOST:
    (Queenethloans@gmail.com)
    Keres üzleti kölcsönet? személyi kölcsön
    diákhitel, adósságkonszolidációs hitel, fedezetlen hitelek, kockázat
    tőke, stb. Vagy megtagadták a bank vagy a kölcsön kölcsönét
    bármilyen okból. Magántulajdonosok vagy kölcsönök
    vállalatok és magánszemélyek alacsony kamatlábon és
    2% kamatláb. Érdekli a kölcsön? Lépjen kapcsolatba velünk ma
    (queenethloans@gmail.com) és kapja meg a hitelét ma.
    whatsapp: +2348062209818

    VálaszTörlés
  67. Michael Richard vagyok, egy igazán megbízható és megbízható pénzügyi szolgáltató cég, amely pénzügyi támogatást nyújt több ügyféllel 2% -os kamatlábbal, minimális hitelösszeggel ($ 5.000.00) és maximális hitelösszeggel (50.000.000,00 USD) 1-30 év alatt időszak. A rugalmas hitelezési csomagok lehetővé teszik számunkra, hogy minél hamarabb dolgozzanak fel és kölcsönöket adjanak a hitelfelvevőnek. A vállalat feladata, hogy olyan személyeket, együttműködő szervezeteket és vállalatokat nyújtson, amelyek pénzügyi támogatás nélkül, fedezetlen hiteleket igényelnek, és más vagyunk. Bankok és egyéb pénzintézetek, A szegények, a rászorulók és a bankok által elutasított személyek segítsé-
    michaelrichard073@gmail.com

    VálaszTörlés
  68. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  69. TESTIMONY arról, hogy a kölcsönöket az interneten nyújtották, az ALDEN MOORE hitelnyújtó cégtől Carol Webb asszony vagyok Orlando Florida-Egyesült Államokból. Nagyon szükségem volt egy kölcsönt az üzletemre, mert az üzletem alacsony volt és nehézséget okozott, hogy hitelemet a bankoktól és más pénzügyi vállalatoktól hitelt kaphassam. Kétségbeesettem, hogy szinte minden lehetőséget megpróbáltam pénzt keresni az interneten, és rámutattam Lucas Adrienne egyik tiszteletére, arról, hogy az Alden Moore hitelnyújtó cégtől kapott kölcsön az egyik hitelezőtől az interneten, és arról írt, a nyújtott szolgáltatásokat, érezte a levegő friss levegőt a lelkemben, és arra gondoltam, hogy próbálkozzunk. E-mail címemre írtam a hitelcégnek: (aldenmooresloanfirm@gmail.com) Végre egy valódi hitelezőre és egy olyan szolgáltatásra jutottam, amelyre megbízhatok, annyi örömmel a szívemben, mindent elmondok neked, hogy Alden Moore cég nem csalódást! A szolgáltatás, amit kölcsönadott nekem, rendkívül csodálatos volt, és most a jövő végül úgy tűnik ragyogónak tűnik számomra és az én üzletemen, mert megengedett számomra (50 000 dollár). Ha bármelyik vállalathoz fel kell venni a kapcsolatot, hogy megkapja a szükséges hitelösszeget, 2% -os alacsony kamatlábon és jobb fizetési ütemezéssel, lépjen kapcsolatba az Alden Moore Loan Services szolgáltatással, e-mailben (aldenmooresloanfirm@gmail.com).

    VálaszTörlés
  70. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel. végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  71. Sürgős hitelre van szüksége a számlák megfizetéséhez, többet fektet az üzletéhez, Vásároljon autót és otthont, vegye fel a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com) további információért és a hitelkérelemhez.

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  72. Szüksége van egy személyes és üzleti vagy befektetési támogatásra stressz és gyors jóváhagyás nélkül? Ha igen, vegye fel velünk a kapcsolatot ma, mivel jelenleg 3% -os kamatlábon kínálunk hitelt. A finanszírozásunk biztonságos és biztonságos. Ügyfeleink boldogsága az erőnk. hitelek a 2.000 € - 500.000.000 USD euró és font között, jelenleg elérhetők: Üzleti, Személyes, Ház, Utazási és Diákhitelek stb. További információ Minden választ el kell küldeni az e-mail címre: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  73. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  74. Keres egy üzleti hitel? Személyi hitel, diákhitel, diákhitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitel, kockázati tőke, stb ha igen írj nekünk ma: (dakany.endre@gmail.com) és kap a hitel Ma.

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  75. Keres üzleti kölcsönet? Személyi hitelek, diákhitelek, adósságkonszolidációs hitelek, fedezetlen kölcsönök, kockázati tőke stb. Ha igen, kérjük írjon nekünk ma (dakany.endre@gmail.com) és kapja meg a kölcsönt ma.

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  76. Üdv mindenkinek,

    Hobelman Jaroen vagyok egy magánhitel-kölcsönadó, jó munkahelyi hírnévvel, hobelmanfinance@gmail.com Jelentkezz be ma, ha szükséged van egy jó hírű cég jó sürgősségi hitelére, jó feltételekkel és munkaügyi kapcsolatokkal, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, a 3% -os kamatláb és a velünk végzett munka jó élmény lesz. Ha érdekel, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen: hobelmanfinance@gmail.com

    Szöveg vagy hívás +17816567138
    hobelmanfinance@gmail.com
    Mr. Hobelman Jaroen

    VálaszTörlés
  77. Sky World hitel cég, adunk kölcsönök kamatláb 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
     

    Jó nap, uram / ma vagyok.

    Magánvállalkozás vagyunk és alacsony kamatlábú hiteleket kínálunk annak meghatározásakor, hogy a hitel összege 100 millió kölcsönt nyújt-e az $ 1 000 dolláros hitelhez az üzleti fejlődéshez: az élesség / üzleti bővülés versenyképességéhez.

    Különböző kölcsönöket kínálunk

    * Személyi kölcsönök (biztosított és nem biztosított)
    * Üzleti hitelek (biztosított és nem biztosított)
    * Konszolidációs kölcsön
      
    Nincsenek előzetes díjak.

    Köszönjük, hogy időt szántak a hirdetés elolvasására.
    További információkért és érdeklődéséért küldj nekünk e-mailt ma
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Sarah Williams.

    VálaszTörlés
  78. Sürgős és hiteles kölcsönre van szüksége? Ha nem vagyunk pénzügyileg stabilak és szükségünk van az élet pénzügyi szempontjaira, akkor lépjen velünk kapcsolatba velünk egy gyors, hatékony és stresszmentes hitelhez, mivel finanszírozzuk a komoly gondolkodású egyének, a 2% -os verhetetlen arányú vállalatok finanszírozását. És a vállalat garantálja a biztonságos pénzátutalást. Ha finanszírozásra van szüksége, egyszerűen csak a következő e-mailen keresztül küldjön el: patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy látogasson el hivatalos weboldalunkra a http://berthaloancompany.com címen.
    BELEÉRTVE A HITELEK ALKALMAZÁSI RÉSZÉRE:
    HAJÓK DÁTUMAI
     1) Teljes név: ......................................................
     2) Ország: .........................................................
     3) Országcím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefon / telefonszám: ................................................
     9) helyzete a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időszak / időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
     Meleg üdvözlettel,
    Mrs. Patricia Bertha

    VálaszTörlés
  79. RAYMOND MILLION | Hello, Jogos és megbízható Pénzügyi / Hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Sürgős pénzügyi segítséget igényel? Szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy visszafizesse az adósságait, vagy szüksége van tőkeemelésre, hogy javítsa üzleti tevékenységét? 2% -os kamatlábbal mindenféle hiteleket kínálunk az egyéneknek, a vállalatoknak és a vállalatoknak világos és érthető feltételek mellett. Kölcsönöket bármilyen összegről bármilyen célra szállítunk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy azonnali hitelt kapjon. Küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (raymondmillionloanfirm@gmail.com)

    VálaszTörlés
  80. RAYMOND MILLION | Hello, Jogos és megbízható Pénzügyi / Hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Sürgős pénzügyi segítséget igényel? Szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy visszafizesse az adósságait, vagy szüksége van tőkeemelésre, hogy javítsa üzleti tevékenységét? 2% -os kamatlábbal mindenféle hiteleket kínálunk az egyéneknek, a vállalatoknak és a vállalatoknak világos és érthető feltételek mellett. Kölcsönöket bármilyen összegről bármilyen célra szállítunk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy azonnali hitelt kapjon. Küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (raymondmillionloanfirm@gmail.com)

    VálaszTörlés
  81. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani.Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük,forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  82. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani.Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük,forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  83. Hitelek mindenféle célra
    Kínáljuk a minimális összeg 5.000,00 euró 10.000,00 euró és 20 millió euró
    Alacsony kamatlábon 2% hitel
    Időtartam: legfeljebb 25 évig függ a szükséges hitelösszegtől.
    Az ügyfeleknek rendelkezniük kell
    18 évesnél idősebb
    Ez az ügylet minden ügyfél számára 100% -ban biztonságos
    A hitelről további információért forduljon hozzánk e-mailben:
    (Leonardodorafinance@gmail.com)

    VálaszTörlés
  84. UPDATE ON LOAN REQUIREMENT

    What is your situation? *Need 100% financing contact Email : (bdsfn.com@gmail.com )
    (anatiliatextileltd@gmail.com)
    *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans at the cheapest interest rate of %.

    For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Emaill: bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    VálaszTörlés
  85. Szüksége van egy nagyobb beruházási hitelre? Hitelek az üzleti terjeszkedéshez? Hitelek az új befektetésekért? Hitelek a számlák és hosszú lejáratú adósság kifizetésére. A vállalati hitelek pénzügyi tőkéjének megkeresése már nem, a vállalat pénzügyi tőkekötelezettségével együtt, a hitelhez alacsony kamatlábat kínál fedezet nélkül. Itt vagyunk, hogy a szegénységet és a munkanélküliséget feloldjuk és véget vesszük, mert mindenkinek megvan a saját lehetősége. Lépjen kapcsolatba velünk ma, és az egyik legkedveltebb ügyfeleink közé tartozik. E-mail: PATRICIJABODNAROVALOANFIRM@GMAIL.COM

    Köszönöm a tamogatásod.

    PATRICIJA BODNAROVA HITELEZŐ
    E-mail: patricijabodnarovaloanfirm@gmail.com
    Patricija asszony

    VálaszTörlés
  86. Üdvözöljük a Prosper MarketPlace Hitelezésben vagyunk nemzetközi hitelintézetnek és hitelezőnek, amely felajánlotta hiteleket különböző egyéneknek és cégeknek Európában, Ázsiában, Afrikában és a világ más részein, Kölcsönökre van szüksége? Szeretne kifizetni a számláit? Szeretne pénzügyileg stabil? Az ügyfelek és a vállalati ügyfelek részére nyújtott kölcsönöket kínáljuk, kölcsönöket nyújtanak 3000 dollárról 700 000 dollárra. Minden érdekelt pályázónak össze kell hangolnia a vállalat politikáját. Lépjen kapcsolatba velünk az e-mailünkön: peertopeerlendingcompany03@gmail.com az eljárás során. Kösz

    VálaszTörlés
  87. Helló,
    Ez arra törekszik, hogy tájékoztassa a nagyközönséget, hogy Mrs. Irene Fernandez, egy elismert magánhitel-kölcsönadó pénzügyi lehetőséget nyitott mindenki számára, aki pénzügyi segítségre szorul. Sürgős hitelre van szüksége, hogy törölje adósságait, vagy tőkehitelre van szüksége, hogy javítsa üzleti tevékenységét? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Ne keressen tovább, mert itt vagyunk minden pénzügyi problémájánál. Az emberek, vállalatok és társadalmak 2% -os kamatlábon világos és érthető módon, feltételekkel és feltételekkel adunk kölcsönöket. Nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált.
    Küldjön e-mailt nekünk: (irenegironfernandez@gmail.com)

    VálaszTörlés
  88. Helló,
    Sürgős hitre van szüksége? Ön adósságban van? Hibás a hiteled? a bankok elutasították-e, hitelre van szüksége, hogy saját vállalkozást indítson? Kölcsönöket adunk az embereknek a szegény / rossz Credit pontszámuk ellenére. Mind az üzleti, mind a személyes kölcsönöket hosszú és rövid időtartamú, alacsony kamatláb mellett 2% -kal csökkentjük magánszemélyek és vállalatok számára. A hitelprogramozóink gyorsak és megbízhatóak, ma alkalmazzák és azonnali válaszokat kapnak. a hitelek jól vannak biztosítva, garantáltan 100%, az ügyfelek maximális biztonságot nyújtanak. További tudnivalókért forduljon hozzánk e-mail címünkön: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM), és kapja meg a hitelét ma.
    E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
    Mrs. Magret james MD / vezérigazgató

    VálaszTörlés
  89. Különböző kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön) és együttműködnek a testületeknél, 3% -os kamatlábbal, annullonként. Ez segít Önnek pénzügyi kötelezettségeinek kielégítésében, különösen a folyamatban lévő pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 50.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  90. Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket, stb. Ha érdekelt, lépjen velünk kapcsolatba: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsönöket ajánlani.

    VálaszTörlés
  91. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan bizonysággal, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hiteltársasággal, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  92. Jó napot mindenkinek!!!
    A nevem Anela Belmiro, Magyarország 3 héttel ezelőtt, kölcsönt keresett a lányom műtéteért, a kétségbeesés miatt különböző csalók kezébe kerültek, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és ez összesen 5000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezettek a JOAN NORMA LOAN COMPANY-ra (joannormaloancompany@gmail.com) online, soha nem hittem, hogy valaha is valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online és láttam más emberek különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitel Zrt. segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb, mint 24 órán belül megkaptam a hitelem összegét a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  93. Jó napot mindenkinek!!!
    A nevem Anela Belmiro, Magyarország 3 héttel ezelőtt, kölcsönt keresett a lányom műtéteért, a kétségbeesés miatt különböző csalók kezébe kerültek, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és ez összesen 5000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezettek a JOAN NORMA LOAN COMPANY-ra (joannormaloancompany@gmail.com) online, soha nem hittem, hogy valaha is valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online és láttam más emberek különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitel Zrt. segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb, mint 24 órán belül megkaptam a hitelem összegét a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  94. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a € 3000 € 80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  95. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a € 3000 € 80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  96. Hello, 3% -os alacsony kamatozású hitelre van szüksége? Nem volt hajlandó kölcsönbe venni a bankokat, mert nincs fedezeted, vagy rossz hiteled van? Belefáradt a bankok stresszébe? Akkor a megfelelő helyen vagyunk, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (excelservices.managementonline@gmail.com) a gyors és stresszmentes hitel-jóváhagyással kevesebb, mint 24 órán belül.

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  97. köszönöm kedves magyar embereimnek a nevemet Laura silók és én innen jöttem Magyarországon, szeretnék bizonyságot tenni arról a jó dologról, amit Stella asszony tette velem és családommal Magyarországon élnek, és a múlt héten a házam lebomlik, úgyhogy sürgősen szükség lesz az épületem felújítására, hogy megkeressem a helyszínt, és láttam egy olyan bejegyzést, amelyet Barbra asszony küldött, hogy megkapta a 85.000.000 dolláros hitelét, így kapcsolatba léphettem a helyszínen Mrs. Stellával, és én kölcsönt kértem 60.000,00 eurót az épületem felújítására, és végül 60.000,00 euró összegű kölcsönt kaptam stressz nélkül, 40 perc alatt megkaptam a kölcsönt, és szeretném elmondani kedves emberemet a belföldieknek, hogy Stella asszony valódi, így bárki a pénzügyi a problémáknak kapcsolatba kell lépniük Stella asszonnyal az alábbi linken: mrsstellareneloanfirm1@gmail.com és biztosítom, hogy Stella asszony valóságos és kétségtelen, és most én és a családom nem kezdik el békés győzelemben és sikerekben élni, és kapcsolatba lépnek Stella asszonnyal és a saját problémád megoldható ingyenes és itt Stella asszonyom, hogy kedves magyar népem kapcsolatba kerüljön, és Isten áldja meg országunkat, mert ha van olyan jó ember, aki segít nekünk mindazoknak, akik Stella asszony leszünk, és mi a szegénységtől mentesek vagyunk és éhesek vagyunk a fáklya Stella asszonnyal Isten áldja meg és én itt tartom önnek a saját bizonyságait, ugyanúgy, mint az én és a sikered, minden kedves magyar néped Isten áldja meg mindazt, amire mindannyiót szeretlek.

    Laura Silos

    VálaszTörlés
  98. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor €3000 és €80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani.Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük,forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  99. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor €3000 és €80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani.Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük,forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  100. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor €3000 és €80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani.Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük,forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  101. A nevem Lara Andrew. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. Vele voltam a cégem és a házam elvesztése miatt rossz hitelek és kifizetetlen adósságok miatt. Nagyon kétségbeesett voltam, nem tudtam, mit kell tennie a helyzet megmentése érdekében, nem tudtam hitelt kölcsönözni a bankoktól és más pénzügyi intézményektől a rossz hitelem miatt. Aztán elkezdtem keresni az online hiteleket, de elvitték a maradék kis pénzt (4 000 euró), és soha nem kaptam meg a kölcsönt a számlámon. Egy nap az én szomszédom elmondta a JOAN NORMA LOAN COMPANY nevű társaságról, és megadta nekem a cég e-mailjét (joannormaloancompany@gmail.com), de a korábbi csalásokkal kapcsolatos tapasztalataim miatt vonakodtam, de ismeretlen számomra, hogy a férjem alkalmazta a Társaság 120 000 eurós hitelért. 48 órán belül kaptam egy üzenetet, hogy a vállalat jóváírta a számlámat a hitel összegével. Ma már többet állítok a vállalatnál a termelésben, és az adósságokat fizetik. Ha megbízható hitelt nyújtó hitelre van szüksége, akkor a JOAN NORMA LOAN COMPANY e-mail címén keresztül küldjön kapcsolatot: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  102. Purihin ang Diyos, ako ay Abou El Magd sa pangalan. Gusto kong gamitin ang daluyan na ito upang alertuhan ang lahat ng mga naghahanap ng pautang upang maging maingat dahil may mga pandaraya sa lahat ng dako Ilang buwan sa likod ako ay pinansiyal na pilit at dahil sa aking kawalan ng pag-asa ako ay ginulangan ng maraming lenders online. Halos nawala ako ng pag-asa hangga't tinutukoy ako ng isang kaibigan sa isang napaka-maaasahang tagapagpahiram na may pangalang Alden Moore loan company na ipinahiram sa akin ng isang hindi secure na pautang ng 100,000 dirham sa loob ng 10 oras nang walang anumang stress. Kung ikaw ay nangangailangan ng anumang uri ng pautang makipag-ugnay sa kanya ngayon sa pamamagitan ng: (aldenmooresloanfirm@gmail.com) Ginagamit ko ang daluyan na ito upang alertuhan ang lahat ng mga naghahanap ng utang dahil sa impiyerno na ginugol ko sa mga kamay ng mga mapanlinlang na nagpapahiram
    Gantimpala tayo ni Allah at oo ang ahente.

    VálaszTörlés
  103. Jó napot mindenkinek!!!
    A nevem Anela Belmiro, Portugália, 3 héttel ezelőtt, kölcsönt kerestem a lányom műtétjének fizetésére, kétségbeesés miatt különböző csalók kezébe kerültem, akik úgy tettek, mintha hitelnyújtók lennének. Mindannyian megígérik, hogy kölcsön ad nekem, de soha nem tettek. Elvesztettem a családom utolsó megtakarításait, és ez összesen 5000 euró volt. A múlt héten a nővér a kórházban, ahol a lányomat beismerték, bevezettek a JOAN NORMA LOAN COMPANY-ra (joannormaloancompany@gmail.com) online, soha nem hittem, hogy valaha is valódi és jogi társaság volt bárhol a világon, ezért mentem online és láttam más emberek különböző országokban tett bizonyságait arról, hogy ez a Hitel Zrt. segített nekik hitelt szerezni, ezért kapcsolatba léptem a Társasággal, és 40 000 euróért folyamodtam, kevesebb mint 24 órán belül megkaptam a hitelem összegét a számlámon. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan kapcsolatba lépni a céggel a sürgős kölcsönökért, és egyúttal tanúskodó is, mint én, lépjen kapcsolatba az e-mail címével: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  104. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani.Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük,forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  105. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani.Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük,forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  106. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani.Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük,forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  107. Alvaro Martinez Hello, Jogos és megbízható Pénzügy / Hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Sürgős pénzügyi segítséget igényel? Szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy visszafizesse az adósságait, vagy tőkehitelre van szüksége, hogy javítsa üzleti tevékenységét? 2% -os kamatozású kölcsönöket kínálunk az egyéneknek és a vállalatoknak világos és érthető feltételek mellett. Kölcsönöket bármilyen összegről bármilyen célra szállítunk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy azonnali hitelt kapjon. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailen keresztül: (safeloanglobalcompany@gmail.com)

    VálaszTörlés
  108. Alvaro Martinez Hello, Jogos és megbízható Pénzügy / Hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Sürgős pénzügyi segítséget igényel? Szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy visszafizesse az adósságait, vagy tőkehitelre van szüksége, hogy javítsa üzleti tevékenységét? 2% -os kamatozású kölcsönöket kínálunk az egyéneknek és a vállalatoknak világos és érthető feltételek mellett. Kölcsönöket bármilyen összegről bármilyen célra szállítunk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy azonnali hitelt kapjon. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailen keresztül: (safeloanglobalcompany@gmail.com)

    VálaszTörlés
  109. Nehéz időkben megy át a hitelfelvétel megszerzéséért, mert a Lucas Loan Lending Compania kínál mindenféle kölcsönt, és mi is kínálunk biztonságos kölcsön otthon, valamint a kölcsön, hogy fektessenek be az üzleti kapcsolatba lépni velünk most: Mobile whatsapp: +1 (857)325-5437 Email: lucasloanlendingcompania@gmail.com Weboldal: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

    VálaszTörlés
  110. Helló,

    Szüksége van a hitelre? akkor megoldhatja a problémáit
    futsz hozzá. Ferencnéné. Budapesttől a múlt héten hétfőn,
    Kölcsönöket kerestem a számláim kifizetésére, így bejutok a
    különböző csalások kezében, és különböző csalók voltak, ha nem
    Mrs Sadaih, aki az én jó barátom, bemutatja Mary Lisa asszonyt
    (C.E.O) Mary Lisa Loan Home, és ő segít nekem 50000euros hitelt
    stressz nélkül. Szóval a magyarországi jó emberem kapcsolatba léphet vele
    e-mailben: {mrsmarylisaloanhome2@outlook.com} És ne felejtsd el elmondani
    ő, hogy bemutatom önt a Társaságnak

    VálaszTörlés
  111. Helló,

    Szüksége van a hitelre? akkor megoldhatja a problémáit
    futsz hozzá. Ferencnéné. Budapesttől a múlt héten hétfőn,
    Kölcsönöket kerestem a számláim kifizetésére, így bejutok a
    különböző csalások kezében, és különböző csalók voltak, ha nem
    Mrs Sadaih, aki az én jó barátom, bemutatja Mary Lisa asszonyt
    (C.E.O) Mary Lisa Loan Home, és ő segít nekem 50000euros hitelt
    stressz nélkül. Szóval a magyarországi jó emberem kapcsolatba léphet vele
    e-mailben: {mrsmarylisaloanhome2@outlook.com} És ne felejtsd el elmondani
    ő, hogy bemutatom önt a Társaságnak

    VálaszTörlés
  112. Kap egy kölcsönt ma alacsony áron alkalmazni most hitelek adják aránya 3% vonatkozik most ez növelheti az üzleti nagyobb hight. Hitelet kínálunk az üzleti és a személyes emberek számára, ha szükség van egy kölcsönre, hogy vállalkozást kezdeményezzenek, vagy kölcsönöket fizessenek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) és kapjon hitelt a Társaságunktól. Én a legjobb hitelszolgáltatást nyújtom.

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  113. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  114. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  115. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  116. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  117. Sürgős hitre van szüksége? Adunk Xmas hitel, üzleti kölcsönök, személyi kölcsönök, diákhitelek, autó kölcsönök stb, Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés

  118. Különböző kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön) és együttműködnek a testületeknél, 3% -os kamatlábbal, annullonként. Ez segít Önnek pénzügyi kötelezettségeinek kielégítésében, különösen a folyamatban lévő pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 50.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat





    Sürgős hitelt igényel? Mindenfajta kölcsönt kínálunk a leendő egyéneknek, társaságoknak, testületeknek és szervezeteknek. Szüksége van a regisztrált és jóváhagyott hitelekre? Ha érdekel, érjen el minket ma. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.





    Megpróbálta a bankoktól hitelt szerezni hitelt? Sürgősen szükség van pénzre, hogy kiszabaduljon az adósságból? Pénzre van szüksége, hogy bővítse vagy létrehozza a saját vállalkozását? További információért forduljon hozzánk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.







    Sürgős hitre van szüksége? Adunk Xmas hitel, üzleti kölcsönök, személyi kölcsönök, diákhitelek, autó kölcsönök stb, Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  119. A nevem Lara Andrew. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. Vele voltam a cégem és a házam elvesztése miatt rossz hitelek és kifizetetlen adósságok miatt. Nagyon kétségbeesett voltam, nem tudtam, mit kell tennie a helyzet megmentése érdekében, nem tudtam hitelt venni a bankoktól és más pénzügyi intézményektől a rossz hitelem miatt. Aztán elkezdtem keresni az online hiteleket, de elvitték a maradék kis pénzt (4 000 euró), és soha nem kaptam meg a kölcsönt a számlámon. Egy nap az én szomszédom elmondta a JOAN NORMA LOAN COMPANY nevű társaságról, és megadta nekem a cég e-mailjét (joannormaloancompany@gmail.com), de a korábbi csalásokkal kapcsolatos tapasztalataim miatt vonakodtam, de ismeretlen számomra, hogy a férjem alkalmazta a Társaság 120 000 eurós hitelért. 48 órán belül kaptam egy üzenetet arról, hogy a vállalat jóváírta a számlámat a hitel összegével. Ma már többet állítok a vállalatnál a termelésben, és az adósságokat fizetik. Ha megbízható hitelt nyújtó hitelre van szüksége, akkor a JOAN NORMA LOAN COMPANY e-mail címén keresztül küldjön kapcsolatot: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  120. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €30 00 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  121. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €30 00 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  122. Szükségünk van egy hitelre. Jogos és garanciális hitelnyújtó vagyunk. Pénzügyi segítséget nyújtó vállalat vagyunk. Kölcsönpénzeket nyújtunk olyan pénzügyi támogatásra szoruló magánszemélyeknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt igényelnek a számlák fizetésére, üzleti befektetésre. Szeretném használni ezt a médiumot, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható kedvezményezettet nyújtunk, mivel örömmel kínálunk kölcsönt. Lépjen velünk kapcsolatba a woodgatecredit@outlook.com címen

    VálaszTörlés
  123. Kedves hitelnyújtó,

    XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

    Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani egy vállalkozás előtt Xmas van szüksége egy Xmas hitel? adunk mind a vállalati, mind az egyéni, így ha szükség van sürgős kölcsön most 12 óra alatt adhatunk hitelt késedelem nélkül rendben
    Xmas hitel jelenleg elérhető 1% -os alacsony kamatláb esetén: kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    Teljes név:..............
    Ország:..........
    Állapot:..........
    Összeg:..................
    Hitel időtartam: ..........
    Telefonszám:.............
    Foglalkozása:............
    Születési dátum:.......
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    A cég neve: REMY.FINK CREDIT
    Cég e-mail címe: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
    A legjobbakat kívánom neked,
    REMY.FINK ...

    VálaszTörlés
  124. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €30 00 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  125. Kedves hitelnyújtó,

    XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

    Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani egy vállalkozás előtt Xmas van szüksége egy Xmas hitel? adunk mind a vállalati, mind az egyéni, így ha szükség van sürgős kölcsön most 12 óra alatt adhatunk hitelt késedelem nélkül rendben
    Xmas hitel jelenleg elérhető 1% -os alacsony kamatláb esetén: kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    VálaszTörlés
  126. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €30 00 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

      Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani egy vállalkozás előtt Xmas van szüksége egy Xmas hitel? adunk mind a vállalati, mind az egyéni, így ha szükség van sürgős kölcsön most 12 óra alatt adhatunk hitelt késedelem nélkül rendben
      Xmas hitel jelenleg elérhető 1% -os alacsony kamatláb esetén: kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

      Törlés
  127. Ha szükség van egy sürgős kölcsön hogy megoldja a pénzügyi igényeinek, kínálunk hitelek a €30 00 és €80,000,000 Max vagyunk megbízható, eredményes, gyors és dinamikus, 100% garantált kölcsönök .A kamatláb az összes hitelek (3%) ha érdekelt, hogy vissza us.email lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  128. Hitelre van szüksége? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Limited céggel. 2% -os megfizethető kamatozású hiteleket kínálunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen a hobelmanfinance@gmail.com e-mail címen, és a velünk dolgozó munkatársak jó élményt nyújtanak. +17816567138 a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül.

    VálaszTörlés
  129. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a Pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  130. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor €3000 és €80 000 000 közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  131. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a Banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  132. Gondolod a kölcsönt? Sürgősen szükséged van egy sürgős kölcsönt arra, hogy elindítsa a saját üzletét? Tartozol? Ez az Ön alkalmassága az Ön kívánságainak elérésére, személyi kölcsönökre, üzleti kölcsönökre és vállalati hitelekre, valamint mindenféle 2% -os kamatozású hitelre, további információért forduljon hozzánk e-mailben (FERNANTINALOAN@GMAIL.COM)

    VálaszTörlés
  133. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  134. Jó napot mindenkinek! A nevem Eric Jordan, van egy gyönyörű feleségem és 3 gyerekem. Két héttel ezelőtt kétségbeesett pénz iránti igényem volt, úgyhogy gondoltam, hogy kölcsönt költöztem be, majd olyan sok rossz kézbe sodródtam, akik azt állították, hogy hitelnyújtók nem tudják, hogy mindannyian csalók. 4000 eurót gyűjtöttek tőlem, és megtagadják az e-mailt. Nagyon zavaros és frusztrált voltam, részeg voltam, egy hűséges nap, amikor elmentem a bárba egy kis italt, majd találkoztam egy régi barátommal, elmondtam neki mindazt, ami velem történt, és azt mondta nekem, hogy bemutat a GINA MORGAN HITELEZŐ KFT., azt mondta, hogy a Társaság valódi és megbízható, azt mondta nekem, hogy a Társaság segített neki és családjának. Így gyűjtöttem e-mail címét (ginamorganloancompany@gmail.com), kapcsolatba léptem vele azonnal, hazaértem, elmondta nekem a szabályokat és a szabályokat, aztán követtem, majd a kölcsön feldolgozása után kevesebb mint 24 órában megkaptam a kölcsönt € 50,000 ... Biztos vagyok benne, hogy ő is szívesen segít neked, tehát ha érdekel a kölcsön, akkor is kapcsolatba léphet vele az e-mailen: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  135. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hiteltársasággal, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  136. Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, €3000 és €80 000 000 összegű hiteleket kínálunk. Megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak, 100% -os garantált hitelekkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  137. XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

    Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani egy vállalkozás előtt Xmas van szüksége egy Xmas hitel? adunk mind a vállalati, mind az egyéni, így ha szükség van sürgős kölcsön most 12 óra alatt adhatunk hitelt késedelem nélkül rendben
    Xmas hitel jelenleg elérhető 1% -os alacsony kamatláb esetén: kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    VálaszTörlés
  138. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  139. Hello, Apply and get qualify for a loan on low interest rate 1% and easy process. Contact me for more info. Thank you.
    Please Only serious inquiries.
    For more details :Contact us
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    Ciao, fai domanda e ottieni un prestito con un tasso di interesse basso dell'1% e un processo semplice. Contattami per maggiori informazioni. Grazie.
    Per favore, solo domande serie.
    Per maggiori dettagli contattaci
    Email: bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    I migliori saluti.
    Sig.Emilia Fedorcakova

    Hola, solicite y califique para un préstamo con una tasa de interés baja del 1% y un proceso fácil. Póngase en contacto conmigo para más información. Gracias.
    Por favor Solo consultas serias.
    Para mas detalles contáctenos
    Correo electrónico: bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Atentamente.
    Sra. Emilia Fedorcakova

    Dobrý deň, aplikujte a získajte nárok na úver s nízkou úrokovou sadzbou 1% a jednoduchým procesom. Kontaktujte ma pre viac informácií. Ďakujem.
    Prosím len vážne otázky.
    Ďalšie podrobnosti: Kontaktujte nás
    E-mail: bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    S Pozdravom.
    Pani Emilia Fedorčáková

    VálaszTörlés
  140. A nevem Ádám Mária, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  141. Ryan Jeremy név vagyok. Éljenek az Egyesült Államokban, szeretném használni ezt a médiát, hogy figyelmeztesse a hitelkeresőket, hogy nagyon óvatosak legyenek, mert mindenhová átverés történt. Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, és a kétségbeesésem miatt csalás lettem Néhány online hitelnyújtó. Már majdnem elvesztettem a reményt, amíg egy barátom el nem hívott egy nagyon megbízható hitelezőnek, a globalprovissioncompany SMART USA-ból, akik 50 000 dollár értékű, 3 órás stresszmentes kölcsönöket kölcsönadok neked. Ha bármilyen szüksége van rá a kölcsön csak kapcsolatba globalprovissioncompany@gmail.com Ezt a médiumot használom, hogy figyelmeztessem az összes hitelkeresőt, mert a pokolba kerültem a csaló hitelezők kezében. És nem akarom, hogy az ellenségem is áthaladjon olyan pokolon, átengedtem ezen csaló online hitelezők kezében, azt is szeretném, ha segítenének nekem átadni ezt az információt másoknak, akik szintén kölcsönt igényelnek, miután megkapja a hitelét a globalprovissioncompany FROM USA-ból, kérem, ive őket hosszú élettartam kapcsolatba globalprovissioncompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  142. VIZSGÁLATA, HOGY KÖZÖTT !!! Helló nézők, szeretném ezt a lehetőséget megköszönni ILLUMINATI TEMPLE-nek, aki végül segített abban, hogy a Nagy Illuminátus Testvériség teljes jogú tagjává váljék, és most boldogságban élek az életemben. A nevem Mark Perry, egyszer csak szegény volt és éltem az életemben a rendkívüli szegénységben, az életszínvonal olyan szegényes és alacsony volt, hogy még azt is gondoltam, hogy megölik magam, mélyen megfulladt a szegénység, és nem voltam olyan testem, hogy segítsen nekem , az enni volt probléma számomra és a családom számára. Amíg nem találkoztam nagyszerű nagylelkű emberrel Mr. John Smith néven, ő bevezett engem a gazdagság és hírnév birodalmába. Azt mondta, hogy szerezzem be a tagsági formámat, amit tettem. így kezdtem el az Illuminát világába. Kaptam egy autót és egy házat, és 800.000 dolláros készpénzt abban a napban, ha az én kezdeményezésem az életem megkezdéséhez, és néhány hónappal később több millió dollár értékű szerződést kaptam, az én dolgomban nagyon jól vagyok most pontosan azt tettem, amit kérdeztem, és ma a történet megváltozott, 100 millió dollárral rendelkezem a saját bankszámláján, élő vallomást, álmom és minden gazdagság, hírnév, siker és gazdagság, amit valaha is kívántam, valósággá vált. Ugyanakkor köszönöm Mr. John Smithnek, aki valósággá tette álmaimat, segítve nekem a megvilágosodás tagjaivá. Siess fel most, és e-mailben fordulj el az illuminatitemple39@yahoo.com e-mail címre, és légy boldog ember, mint én, mert nem vagyunk fiatalabbak.

    VálaszTörlés
  143. VIZSGÁLATA, HOGY KÖZÖTT !!! Helló nézők, szeretném ezt a lehetőséget megköszönni ILLUMINATI TEMPLE-nek, aki végül segített abban, hogy a Nagy Illuminátus Testvériség teljes jogú tagjává váljék, és most boldogságban élek az életemben. A nevem Mark Perry, egyszer csak szegény volt és éltem az életemben a rendkívüli szegénységben, az életszínvonal olyan szegényes és alacsony volt, hogy még azt is gondoltam, hogy megölik magam, mélyen megfulladt a szegénység, és nem voltam olyan testem, hogy segítsen nekem , az enni volt probléma számomra és a családom számára. Amíg nem találkoztam nagyszerű nagylelkű emberrel Mr. John Smith néven, ő bevezett engem a gazdagság és hírnév birodalmába. Azt mondta, hogy szerezzem be a tagsági formámat, amit tettem. így kezdtem el az Illuminát világába. Kaptam egy autót és egy házat, és 800.000 dolláros készpénzt abban a napban, ha az én kezdeményezésem az életem megkezdéséhez, és néhány hónappal később több millió dollár értékű szerződést kaptam, az én dolgomban nagyon jól vagyok most pontosan azt tettem, amit kérdeztem, és ma a történet megváltozott, 100 millió dollárral rendelkezem a saját bankszámláján, élő vallomást, álmom és minden gazdagság, hírnév, siker és gazdagság, amit valaha is kívántam, valósággá vált. Ugyanakkor köszönöm Mr. John Smithnek, aki valósággá tette álmaimat, segítve nekem a megvilágosodás tagjaivá. Siess fel most, és e-mailben fordulj el az illuminatitemple39@yahoo.com e-mail címre, és légy boldog ember, mint én, mert nem vagyunk fiatalabbak.

    VálaszTörlés
  144. Jó napot mindenkinek.

    Tyrone by Name vagyok, jól tudom, hogy jó befektető vagyok, megadok mindenféle hitelt, amire szükséged van, mert szolgáltatásaink megbízhatóak.

    Három százalékos kamatozású, 6 hónapos és 25 éves időtartamú kölcsönöket adok ki.

    Munkám megbízható és megbízható, megbízható és gyors, gyors és megértő. Ezért arra kérem Önt, hogy jelentkezzen, mert a 18+ felettiek számára elérhető.
    Lépjen kapcsolatba velünk e-mailünkön a következő címen: tyrone.singh23@yahoo.com vagy tyronesingh89@gmail.com


    Köszönöm, vártam a gyors alkalmazását, hogy segítsünk neked azzal, amit akarsz.

    E-mail: tyrone.singh23@yahoo.com vagy tyronesingh89@gmail.com
    WhatsApp: +234807308183
    Hívjon minket: +1 971-512-2125

    Üdvözlet.

    VálaszTörlés
  145. Kell kölcsön? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? adunk ki mindenféle hitelek 3% kamat! Kapcsolatfelvétel e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  146. Különböző kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön), és együttműködünk a testületeknél 3% -os kamatlábonként. Ezzel segítséget nyújthat pénzügyi kötelezettségeinek kielégítésében, különösen a folyamatban lévő pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 500.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  147. A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkereszteltem az interneten, és találkoztam egy (Pedro Gonçalo) bizonyságával arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így a 85.000 euró összegű kölcsönt kértem a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre pályáztam, ígéretet tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, akkor hogy a világ tudta, mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  148. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdeklődő személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hoursloan.online)

    VálaszTörlés
  149. Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű lehetőségeket adunk kölcsönökhöz. Szükségünk van egy sürgős kölcsönre, hogy tisztázzuk az adósságait, vagy tőkehitelre van szükségünk, hogy javítsuk vállalkozását? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ma azt mondjuk, hogy álljunk le, és ne keressünk többet, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Kölcsönpénzeket nyújtunk ki a pénzügyi támogatásra szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt kell fizetniük a számlákért, 2% -os arányban kell befektetniük az üzletbe. Szeretnénk ezt a médiát használni, hogy tájékoztassuk Önt mindazt, amit teszünk megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtani, és hajlandó lesz kölcsönöket felkínálni. Hűség vagyunk, megtartjuk szavunkat és ígéretünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:

    Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy a következő weboldalon keresztül: berthaloancompany.com az alábbi kölcsön részletekkel

    HAJÓI DÁTUMOK
    1) Teljes név: ......................................................
    2) Ország: .........................................................
     3) Cím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefonszám: ................................................
     9) A jelenlegi helyzet a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
    Kösz,

    Mrs. Bertha

    VálaszTörlés
  150. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  151. Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű lehetőségeket adunk kölcsönökhöz. Szükségünk van egy sürgős kölcsönre, hogy tisztázzuk az adósságait, vagy tőkehitelre van szükségünk, hogy javítsuk vállalkozását? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ma azt mondjuk, hogy álljunk le, és ne keressünk többet, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Kölcsönpénzeket nyújtunk ki a pénzügyi támogatásra szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt kell fizetniük a számlákért, 2% -os arányban kell befektetniük az üzletbe. Szeretnénk ezt a médiát használni, hogy tájékoztassuk Önt mindazt, amit teszünk megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtani, és hajlandó lesz kölcsönöket felkínálni. Hűség vagyunk, megtartjuk szavunkat és ígéretünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:

    Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy a következő weboldalon keresztül: berthaloancompany.com az alábbi kölcsön részletekkel

    HAJÓI DÁTUMOK
    1) Teljes név: ......................................................
    2) Ország: .........................................................
     3) Cím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefonszám: ................................................
     9) A jelenlegi helyzet a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
    Kösz,

    Mrs. Bertha

    VálaszTörlés
  152. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a Banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  153. Keres üzleti kölcsönet? személyi kölcsön, lakáshitel, autóhitel, hallgatói hitel, adósságkonszolidációs kölcsön, fedezetlen hitelek, kockázatitőke stb. .. Vagy valamilyen okból visszautasították a bank vagy pénzügyi intézmény hitelét? Én vagyok Dakany Endre, egy magánhitelező, amely a vállalkozások és a magánszemélyek számára alacsony, megfizethető 3% -os kamatlábbal rendelkezik. ha érdekel? Lépjen kapcsolatba velünk ma (dakany.endre@gmail.com) és kapja meg a hitelét ma

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  154. Új év A HITEL MOST MÓDOSÍTOTT ÁLLAPOTBAN 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

    Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani egy vállalkozás előtt Xmas van szüksége egy Xmas hitel? adunk mind a vállalati, mind az egyéni, így ha szükség van sürgős kölcsön most 12 óra alatt adhatunk hitelt késedelem nélkül rendben
    Xmas hitel jelenleg elérhető 1% -os alacsony kamatláb esetén: kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a következő címre: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    Teljes név:..............
    Ország:..........
    Állapot:..........
    Összeg:..................
    Hitel időtartam: ..........
    Telefonszám:.............
    Foglalkozása:............
    Születési dátum:.......
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    A cég neve: REMY.FINK CREDIT
    Cég e-mail címe: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
    A legjobbakat kívánom neked,
    REMY.FINK ...

    VálaszTörlés
  155. Ünnepelje ezt a karácsonyi szezont örömmel és boldogsággal a szívedben ...

    Szeretném felhívni a nyilvánosság figyelmét arra, hogy miként találkoztam a Finanszírozási Körkölcsönző PLC-vel, miután elvesztettem a munkámat, és hiteltámadása miatt a bankomtól és más pénzügyi intézménytől kölcsönöket vettem ki. Nem tudtam fizetni a gyermekeim díjait. A számlák mögött álltam, mert ki akartam dobni a házból, mert képtelen voltam fizetni a bérleti díjakért. Ebben az időszakban a gyermekeimet nevelőszülővel vettem tőlem. Aztán elindultam, hogy pénzt keressek az interneten, ahol elvesztettem a $ 3,670-et, amit kölcsönvettem barátaimtól, akiket két cég leépített. Egészen addig, amíg egy nagyon jó barátomra nem hivatkoztam a Funding Circle Plc-re, tehát ha valóban szüksége van egy kölcsönre, azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba az istengondozó hitelezőjével e-mailen: veronicawilliamsloanhome@gmail.com VAGY Hívás / Szöveg +14064326562 és mentes a csalástól Jennie Cortez nevét az Egyesült Államoktól

    Mrs Jennie Cortez

    VálaszTörlés
  156. Szüksége van-e kölcsönre bármilyen okból, ha igen, lépjen velünk kapcsolatba ericfinancee@gmail.com címen, vagy látogasson el ericfinancee.wixsite.com/ericfinance weboldalunkra, vagy hívjon vagy forduljon a következő címre: +14242921067

    VálaszTörlés
  157. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésem szerint kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  158. Sürgős hitelt igényel? ha igen, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitelajánlat sürgős.




    Hitelre van szüksége? ha igen, 3% -os alacsony kamatlábú hitel esetén jelentkezzen vissza e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitelajánlat sürgős.





    Sürgős hitel van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autóhiteleket stb. Ha érdekel, vegye fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés

  159. Én vagyok Mrs. Marshall Wheeler, a WHEELER LOAN INVERSTMENT LTD ügyvezető igazgatója. Hiteles hitelnyújtó vagyok, kölcsönt nyújtó embereknek nyújtott kölcsön, itt van néhány kérdés: szükség van valamilyen kölcsönre ?, Szeretné fizetni a számláit ?, van pénzügyi problémája :, Szüksége van egy pénzügyi megoldásra ?. Itt van az összes pénzügyi probléma megoldása. Kölcsönöket nyújtok a projektekért, az üzleti vállalkozásokért, az adókért, a számlákért és sok más okból, a hitelünk könnyű, olcsó. és a csaj. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a wheelermarshall@outlook.com weboldalon a kívánt kölcsön kapcsán, tudunk gondoskodni a költségvetésüknek megfelelő alacsony kamatozású hitelről. Ha Intersted, töltse ki az alábbi adatokat:

    Teljes név:........................
    Kapcsolat Cím:..................
    Telefon:............................
    Ország...........................
    Kölcsönhöz szükséges összeg: ............
    Hitelidő: ....................
    Szex:..............................

    E mail címének elismeréseként a kölcsön feldolgozásával kezdhetjük. Többet is nyerhetsz, ha kölcsönöket kapsz tőle.

    Üdvözlettel vártam, hogy sürgősen meghallgassam.


    Marshall Wheeler asszony

    VálaszTörlés
  160. Hitel ajánlat.

    Jó napot,
    Regisztrált magánhitelező vagyok. Kölcsönöket nyújtunk azért, hogy segítsük az embereket és a vállalatokat pénzügyi helyzetük világszerte történő javításában, egy éven belül alig 3% -kal alacsonyabb éves kamatlábakkal - 30 év visszafizetési határidővel bárhol a világon. Kölcsönt nyújtunk a 2000 és 500 millió euró között. A hitelek a legbiztonságosabb biztosítással a legfontosabbak. Az érdeklődő személy e-mailben lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

    VálaszTörlés
  161. Sürgős hitelt igényel? ha igen, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitelajánlat sürgős.






    Sürgős hitel van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autóhiteleket stb. Ha érdekel, vegye fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  162. Jó nap,

    Regisztrált magánhitelező vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5,000euro-tól 100,000,000euro-ig. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbségünk. Az érdekelt személynek e-mailen kell kérdeznie: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  163. A Loan Express Limited lehetőséget nyit meg mindenki számára, aki pénzügyi segítségre szorul. Olyan cégeknek és vállalatoknak nyújtunk kölcsönöket, amelyek pénzügyi vagy személyi segítséget igényelnek, akár személyes, akár üzleti célra, alacsony kamatlábon 3%.

    További információért forduljon hozzánk a loanexpresslltd@gmail.com címre

    VálaszTörlés
  164. Jó nap,
    A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel. végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  165. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  166. Szia mindenkinek

    Hogyan szereztem meg a kívánt hitelösszeget megbízható hiteltársaságtól (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)

    A nevem Anne, egyetlen anya, 2 gyermek származik NÉMETORSZÁGBAN
    Itt elmondom mindenkinek, hogy Mr. REMY FINK segít nekem kölcsön
    20000 EURO-t az adósságom megfizetésére és egy új társaság elindítására
    áldja meg a REMY FINK kölcsöncéget, a következőket kapom meg
    12HOuRS haladéktalanul küldje el neki most, ha bármilyen típusú kölcsönre van szüksége (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)

    Isten áldja meg REMY FINK-t

    VálaszTörlés
  167. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem volt biztosíték, hogy hitelhez jussak, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelhitelezőnek az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  168. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés


  169. Dear Customer
    Are you a businessman or woman? Are you in any financial stress
    or you
    need money to start their own business? Do you have a low credit
    score
    and it is hard to get a loan from banks premises and other financial
    institutions?
    a) Personal Loan, Business Expansion.
    b) Business Start-up and education.
    c)Debt consolidation .
    d) Hard Money Loans.
    However, our method offers the possibility to indicate the amount
    loan
    needed and also the duration you can afford to complete repayment
    of
    the loan with an interest rate of 3%.
    This gives you a real chance to obtain the necessary funds. The
    Interested candidates should complete the details below:
    Your personal information
    Your name :__________
    Sex: ______________
    Your country :_______________
    Your address :_________________
    Your profession :_________________
    Your marital status :_________________
    Current status of the workplace :____________
    Mobile number :________________
    Monthly Income :______________
    Amount Needed :______________
    Loan Duration :_____________________
    Zip :____________________
    Purpose of loan :____________________
    E-mail :_____________________
    Waiting for reply by the Email-contact; smithgarrygarry@gmail.com
    Best regards,
    Mr. Smith (CEO)

    VálaszTörlés
  170. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  171. Üdvözöljük a Prisca Loan Lenders Company-nél, kapsz 50.000 HF hitelkeretet,
    Szüksége van egy 2% -os sürgős kölcsönre? Befizetni a számlákat? Készen állunk arra, hogy bármilyen összegű kölcsönt nyújtsunk Önnek ......, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba
    EMAIL ::::: priscaloanlenders@gmail.com

    Töltse ki a következő hitelkérelmeket

    Név:

    Ország:

    Állapot:

    Telefonszám:

    Kor:

    Szakma:

    Kölcsönhöz szükséges összeg:

    Időtartam:

    Prisca Hitelnyújtók Vállalat

    VálaszTörlés
  172. Olyan kölcsönt keresel, amely vállalkozást indít vagy számlákat fizet, ezért azért vagyunk itt, hogy segítsünk azoknak, akiknek hitelük van 2% -os érdeklődéssel, ezért lépjenek vissza hozzánk. Várom a frissítést ebben az ügyben. Köszönjük az idejét és a megértését! Így térjen vissza a [email] Fredjosephloans@gmail.com címre

    VálaszTörlés
  173. Olyan kölcsönt keresel, amely vállalkozást indít vagy számlákat fizet, ezért azért vagyunk itt, hogy segítsünk azoknak, akiknek hitelük van 2% -os érdeklődéssel, ezért lépjenek vissza hozzánk. Várom a frissítést ebben az ügyben. Köszönjük az idejét és a megértését! Így térjen vissza a [email] Fredjosephloans@gmail.com

    VálaszTörlés
  174. A nevem Patricia Martins, Egyszülött, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkereszteltem az interneten, és találkoztam egy (Pedro Gonçalo) bizonyságával arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így a 85.000 euró összegű kölcsönt kértem a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre pályáztam, ígéretet tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, akkor hogy a világ tudta, mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  175. Ön egy magánhitelezőt keres? Sürgősen igényel hitelt? Van rossz hiteled? Segíthetek abban, hogy 2% -kal alacsonyabb kamatú hiteleket biztosítsanak. 100% -os finanszírozás a minimális dokumentációval.A hitelező cég hajlandó minden típusú kölcsönöket választani, amíg vissza tudja fizetni, és nem igényel semmilyen biztosítékot. Hitelkamatlábunk rugalmas, mivel 2 százalékos kamatlábon adunk hitelt. Megbízható hitelnyújtó vagyunk, és biztosítjuk Önöket, hogy ha követjük lépésről-lépésre eljárást, megkapjuk a jóváírt kölcsönt és átadjuk Önnek. postafiókunkat: {lendersuccess@gmail.com}, ha kölcsönöket szeretne kapni, így adhatok további információkat a hitel feltételeiről

    A jogosultság eléréséhez kérdezze meg az alábbi adatokat:

    Teljes név:
    Cím:
    Havi bevétel :
    Hitelösszeg:
    Hitel időtartam:
    Hitel cél:
    Kor:
    Foglalkozása:
    Telefonszám:
    Az Ön személyi igazolványának és fotójának másolata:
    Születési dátum :

    SUCCESS LOAN COMPANY
    (Lendersuccess@gmail.com)

    VálaszTörlés
  176. James Roland vagyok. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. A rossz hitelek és a kifizetetlen adósságok miatt elveszítettem a házat és a vállalatot. Annyira kétségbeesett voltam. Nem tudtam hitelt venni a bankoktól a rossz hitel miatt, elkezdtem hitelt keresni a pénzügyi intézménytől, de az utolsó pénzem (6 000 euró) két (2) különböző hitelezőjét csaltam. Egyik nap, a feleségem annyit tanúskodott e nagy társaságról JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD-ról (joannormaloancompany@gmail.com) online. Elmondta a társaságról, de a korábbi tapasztalataim miatt soha nem érdekeltem, de nem tudtam, hogy a feleségem 75.000 eurós hitelt jelentett be a Társaságtól. Kevesebb mint 48 órán belül üzenetet kaptam a banktól, hogy a vállalat jóváírta a számlán a hitel összegét. Most már visszaadom a Társaságot a termelésben, mint valaha, és az adósságait fizették. A Társaságot a következő e-mail címén is elérheti: joannormaloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  177. hitel! hitel!! hitel!!!
    Olyan jóhírű és akkreditált magánhitel-társaságot keres, aki kölcsönöket kölcsönöz az életidőnek. Nagyon gyorsan és egyszerűen biztosítunk mindenféle kölcsönt, személyi kölcsön, autóhitel, háztartási kölcsön, diákhitel, üzletkölcsön, befektetési hitel, adósságkonszolidáció és így tovább. Elutasították a bankok és más pénzügyi intézmények? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ne keressen többet, mert itt vagyunk, hogy minden anyagi problémádat a múlté tegyük. A hiteleket a magánszemélyeknek és a pénzügyi támogatásra szoruló vállalkozásoknak nyújtjuk 2% -os arányban. Nincs szükség társadalombiztosítási számra, és nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált. Szeretném használni ezt a médiumot, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtunk, és örömmel nyújtunk kölcsönöket.
    Tehát e-mailben küldje el ma a következő címen: (isabellasantiago31@gmail.com), hogy kölcsönt kössön.

    VálaszTörlés
  178. Helló
    Keresztény szervezet vagyunk, amely segítséget nyújt a segítséget igénylő emberek, például a pénzügyi támogatásban. Tehát ha pénzügyi nehézségekbe ütközik, vagy pénzügyi problémái vannak, és Önnek szüksége van a saját vállalkozás megkezdésére, vagy fizetnie kell a számláitól, hosszú és rövid időtartamú, alacsony kamatláb mellett 2% törölni az egyének és a vállalatok számára. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címre: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) A Biblia azt mondja (Lukács 11:10). az, aki keres, talál; és aki kopog, az ajtó kinyílik. Tehát ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert Jézus ugyanaz tegnap, ma és örökre. Kérlek, ez komoly gondolkodású és Istentől félő emberektől kapja Őszinte üdvözletünket a keresztény szervezettől: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

    VálaszTörlés
  179. * 3% kamatozású kölcsön kölcsön nyújtása
    * Biztosítás készpénz nélküli vállalkozó számára
    * Garancia a pénzért

    Jó hitelnyújtási mutatóval a Credit Financier Home biztosítékokat és nem garanciális kölcsönöket kínál magánszemélyeknek, vállalati vagy szövetkezeti szövetségeknek ipari és személyes előnyök érdekében.

    Kapcsolat Cím:
    Whatsapp: +15184181390
    Közvetlen levél
    creditfinancierhome@gmail.com

    VálaszTörlés
  180. Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű lehetőségeket adunk kölcsönökhöz. Szükségünk van egy sürgős kölcsönre, hogy tisztázzuk adósságainkat, vagy tőkehitelre van szükségünk, hogy javítsuk vállalkozását? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ma azt mondjuk, hogy álljunk le, és ne keressünk többet, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Kölcsönpénzeket nyújtunk ki a pénzügyi támogatásra szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt kell fizetniük a számlákért, 2% -os arányban kell befektetniük az üzletbe. Szeretnénk ezt a médiát használni, hogy tájékoztassuk Önt mindazt, amit teszünk megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtani, és hajlandó lesz kölcsönöket felkínálni. Hűség vagyunk, megtartjuk szavunkat és ígéretünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
    Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy a következő weboldalon keresztül: berthaloancompany.com az alábbi kölcsön részletekkel
    HAJÓI DÁTUMOK
    1) Teljes név: ......................................................
    2) Ország: .........................................................
     3) Cím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefonszám: ................................................
     9) A jelenlegi helyzet a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
    Kösz,
    Mrs. Bertha

    VálaszTörlés
  181. Sürgős hitelre van szüksége? Szüksége van bármilyen kölcsönre, hogy vállalkozást indítson? Szüksége van egy kölcsönnek egy ház vagy egy autó megvásárlására? Vagy szükség van egy kölcsönt a számlák kifizetésére vagy az Ön önmagára vigyázni? Ha igen, küldj nekünk e-mailt ma (dakany.endre@gmail.com) és kapd meg a kölcsönt ..

    Hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  182. Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, fogyasztási hiteleket, diákhitelt, autóhiteleket stb. Ha érdekel, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  183. A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkereszteltem az interneten, és találkoztam egy (Pedro Gonçalo) bizonyságával arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így a 85.000 euró összegű kölcsönt kértem a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre pályáztam, ígéretet tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, akkor hogy a világ tudta, mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  184. Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű lehetőségeket adunk kölcsönökhöz. Szükségünk van egy sürgős kölcsönre, hogy tisztázzuk az adósságait, vagy tőkehitelre van szükségünk, hogy javítsuk vállalkozását? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ma azt mondjuk, hogy álljunk le, és ne keressünk többet, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Kölcsönpénzeket nyújtunk ki a pénzügyi támogatásra szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt kell fizetniük a számlákért, 2% -os arányban kell befektetniük az üzletbe. Szeretnénk ezt a médiát használni, hogy tájékoztassunk mindent, amit teszünk megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtani, és hajlandó lesz kölcsönöket felkínálni. Hűség vagyunk, megtartjuk szavunkat és ígéretünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
    Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy a következő weboldalon keresztül: berthaloancompany.com az alábbi kölcsön részletekkel
    HÓKÖZÖK DÁTUMAI
    1) Teljes név: ......................................................
    2) Ország: .........................................................
     3) Cím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefonszám: ................................................
     9) A jelenlegi helyzet a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
    Kösz,
    Mrs. Bertha

    VálaszTörlés
  185. Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű lehetőségeket adunk kölcsönökhöz. Szükségünk van egy sürgős kölcsönre, hogy tisztázzuk az adósságait, vagy tőkehitelre van szükségünk, hogy javítsuk vállalkozását? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ma azt mondjuk, hogy álljunk le, és ne keressünk többet, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Kölcsönpénzeket nyújtunk ki a pénzügyi támogatásra szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt kell fizetniük a számlákért, 2% -os arányban kell befektetniük az üzletbe. Szeretnénk ezt a médiát használni, hogy tájékoztassunk mindent, amit teszünk megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtani, és hajlandó lesz kölcsönöket felkínálni. Hűség vagyunk, megtartjuk szavunkat és ígéretünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
    Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy a következő weboldalon keresztül: berthaloancompany.com az alábbi kölcsön részletekkel
    HÓKÖZÖK DÁTUMAI
    1) Teljes név: ......................................................
    2) Ország: .........................................................
     3) Cím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefonszám: ................................................
     9) A jelenlegi helyzet a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
    Kösz,
    Mrs. Bertha

    VálaszTörlés
  186. Ha sürgős hitelre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, akkor €3000 és €80 000 000 € közötti hiteleket nyújtunk. Maximális, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált hitelek. Az összes hitel kamatlába (3%). Ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen a lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  187. Ha sürgős hitelre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, akkor €3000 és €80 000 000 € közötti hiteleket nyújtunk. Maximális, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált hitelek. Az összes hitel kamatlába (3%). Ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen a lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  188. Ha sürgős hitelre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, akkor €3000 és €80 000 000 € közötti hiteleket nyújtunk. Maximális, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált hitelek. Az összes hitel kamatlába (3%). Ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen a lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  189. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésem szerint kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  190. A nevem Nora Marcell, szeretnék kifejezni szívből jövő köszönetemet a Credit Financier Home-nek, hogy segítsen nekem visszaállítani a hitelezési pontszámomat és a haldokló üzletemet azzal, hogy a múlt hónapban 100 000 euró összegű kölcsönt nyújtott, miután a bankomat és más pénzügyi ügynökségeket elutasították Meglátogattam. Mindenkinek ajánlom mindenkinek, aki pénzügyi segítségre van szüksége másban, hogy ne kerüljön rossz kezébe, miközben egy hitelkötelezettséget keressen, hogy kapcsolatba léphessen a céggel a whatsapp segítségével és e-mailben a kölcsönért.

    Whatsapp: +15184181390
    E-mail cím: creditfinancierhome@gmail.com

    VálaszTörlés
  191. A nevem Nora Marcell, szeretnék kifejezni szívből jövő köszönetemet a Credit Financier Home-nek, hogy segítsen nekem visszaállítani a hitelezési pontszámomat és a haldokló üzletemet azzal, hogy a múlt hónapban 100 000 euró összegű kölcsönt nyújtott, miután a bankomat és más pénzügyi ügynökségeket elutasították Meglátogattam. Mindenkinek ajánlom mindenkinek, aki pénzügyi segítségre van szüksége másban, hogy ne kerüljön rossz kezébe, miközben egy hitelkötelezettséget keressen, hogy kapcsolatba léphessen a céggel a whatsapp segítségével és e-mailben a kölcsönért.

    Whatsapp: +15184181390
    E-mail cím: creditfinancierhome@gmail.com

    VálaszTörlés
  192. Ha sürgős hitelre van szüksége a pénzügyi igények megoldásához, akkor 3000 és 80 000 000 € közötti hiteleket nyújtunk. Maximális, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált hitelek. Az összes hitel kamatlába (3%). Ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül a lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  193. Jó nap,

    Köszöntjük a Wilhelm Aiden Loans-nel, vagyunk nemzetközi hitelintézet és hitelezők, akik felajánlották kölcsönöket különböző egyéneknek és cégeknek Európában, Ázsiában és a világ más részein. Kölcsönökre van szüksége? Szeretne kifizetni a számláit? Szeretne pénzügyileg stabil? Az ügyfelek és a vállalati ügyfelek részére nyújtott kölcsönöket kínáljuk, kölcsönöket nyújtanak 3000 dollárról 700 000 dollárra. Minden érdekelt pályázónak össze kell hangolnia a vállalat politikáját. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: waspeedyloans.office@gmail.com az eljáráshoz. Kösz

    Hitelkérelem:

    * Jelentkező neve:
    * Cím:
    * Város:
    * Állapot:
    * Ország:
    * Neme:
    * Családi állapot:
    * Kor:
    * Foglalkozása:
    * Jövedelemadat:
    * Tel:
    * Mobil:
    * Kért összeg:
    * Hitel időtartam:
    * Hitel cél:
    * Kértél korábban egy kölcsönt?
    * Beszélsz angolul?:

    Vásárlói szolgáltatás: waspeedyloans.office@gmail.com

    A Hiteligénylés benyújtása után 24 óránál kevesebbet vár el az előzetes válasz, és az Öntől kapott információk kézhezvételétől számított 48 órán belül finanszírozást kap.

    Üdvözlettel
    Wilhelm Aiden úr

    VálaszTörlés
  194. Hozzászólás megtekintése

    Név:

    VálaszTörlés